Saç Bakım 9 numara bir saçın pixie cut (en kısa kadın saçı) olması ne kadar sürer? batcavegirl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz buzz cut şu an 9 numaraŞu uzunlukta olmasını istiyorum. 9 numara bir saçın pixie cut (en kısa kadın saçı) olması ne kadar sürer? Cevapla Kadın Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kocaelispor-Tekirdag Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Çok iyi ama bilgim yok 1 8 Yorumla Kocaelispor-Tekirdag +1 yıl Scarlet mi resimde ki Yorumla Kocaelispor-Tekirdag +1 yıl file:///storage/emulated/0/Download/images%20(32). jpg Yorumla batcavegirl +1 yıl Linki açamadım ama benim resimdeki Charlize theron Yorumla Kocaelispor-Tekirdag +1 yıl Anladım ama Scarlett Johansson a bir bak derim onun daha iyi Sister Yorumla batcavegirl +1 yıl Tamam bakarım. Zaten daha uzaması gerekiyor benimkinin neredeyse saçım yok şu an. Yorumla batcavegirl +1 yıl Winona ryder da baya iyi Yorumla Kocaelispor-Tekirdag +1 yıl Olsun zaten şu an da moda kısa saç ama bu iyi değil scarlet en iyisi zaten bana hak verirsin. Arkadaşlarım var yaşadığım yer de ama onların Resimlerini atmak hoş olmaz. chios da yaşıyorum yüzde 40 böyle herkesin saç modeli Yorumla Kocaelispor-Tekirdag +1 yıl Evet baktım Bahçıvan kıyafetli olan saç modeli ve onun yanındaki iyi ama sürekli koyu renk takılıyor Yorumla
obeobe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Kisiye gore degisir bol su ic a vitamini al 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok iyi ama bilgim yok
Scarlet mi resimde ki
file:///storage/emulated/0/Download/images%20(32). jpg
Linki açamadım ama benim resimdeki Charlize theron
Anladım ama Scarlett Johansson a bir bak derim onun daha iyi Sister
Tamam bakarım. Zaten daha uzaması gerekiyor benimkinin neredeyse saçım yok şu an.
Winona ryder da baya iyi
Olsun zaten şu an da moda kısa saç ama bu iyi değil scarlet en iyisi zaten bana hak verirsin. Arkadaşlarım var yaşadığım yer de ama onların Resimlerini atmak hoş olmaz. chios da yaşıyorum yüzde 40 böyle herkesin saç modeli
Evet baktım Bahçıvan kıyafetli olan saç modeli ve onun yanındaki iyi ama sürekli koyu renk takılıyor
Kisiye gore degisir bol su ic a vitamini al
Cesaret istiyor