• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Saç Bakım

Saçlarınıza bakım yapıyor musunuz, nasıl bir bakım uyguluyorsunuz?

bayansinirli06
bayansinirli06 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Saçlariniza nasil bakim yapiyorsunuz?
Saçlarınıza bakım yapıyor musunuz, nasıl bir bakım uyguluyorsunuz?
Bakım Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• pocomotoist
    pocomotoist Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Hangi birini sayayım?:)
    -Ayda 1 saçlarımın kırıklarını aldırıyorum.
    -2 haftada 1 saçlarımı arındırıcı şampuan ile yıkıyorum.(Lush Big Shampoo)
    -Haftada 1 saçlarımı hindistan cevizi yağı ile en az yarım saat besleyip duşa girdiğimde üstüne kahve telvesiyle karıştırdığım saç kremimi/ serumumu/"conditioner"ımı uyguluyorum ve en az 10 dakika da öyle bekleyip saçlarımı yıkıyorum.
    -Haftada 1 saçlarımı içine argan yağı karıştırdığım "Ogx" şampuanımla yıkıyorum.
    -Saçlarımı 3 günde bir yıkıyorum.
    -Parabensiz şampuan kullanıyorum.(Ogx, Otacı, Aussie, Creightons Frizz No More, Dippity-Do Girls with Curls)
    -Saç kremi yerine saç serumu ya da "conditioner" kullanıyorum.
    (Loreal Elseve Mucizevi Bakım Serumu, Creightons Frizz No More Totally Tame Conditioner)
    -Saç kremi kullanacağım zaman doğal içerikli saç kremi tercih ediyorum.(Eyüp Sabri Tuncer'in zeytinyağlı saç kremi)
    -Her şampuanlamadan önce ve duş sonrasında "Loreal Elseve Mucizevi Yağ"kullanıyorum. Bu;saçlarıma şampuanlama öncesinde ve duş sonrasında nem kazandırıp, saçlarımı kurutmadan önce ısıya karşı korumamı sağlıyor.
    -Saçlarımı duş sırasında iki farklı, geniş dişli tarak ile uçlardan dibe doğru tarıyorum.
    -Saçlarımı soğuğa yakın ılık suda yıkıyorum.
    -Duştan çıktıktan sonra saçlarımı mikrofiber bir havluya ya da penye bir t-shirte sarıyorum.
    -Duştan çıktıktan sonra 10-15 dakika bekleyip saçlarımı geniş dişli bir tarakla tarayıp saçlarıma bir serum uyguluyorum.(Creightons Frizz No More Smooth&Shine Miracle Serum)
    -Saçlarımı kurutma makinesinin ılık ayarında kurutuyorum.
    -Saçlarıma parlaklık verici bir sprey sıkıyorum.(Aussie Recharge Colour Saç Bakım Spreyi)
    Deniz tatillerinde da bir bakım rutinim var, tabii.

0
    10 Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Deniz tatili saç bakım rutinim:
      -Denize girmeden önce saçlarıma "Loreal Elseve Mucizevi Yağ" uyguluyorum.
      -Denize her girip çıktığımda "Byphasse"ın saç tarama suyunu saçlarıma sıkıp geniş dişli bir tarakla saçlarımı tarıyorum ve "Schwarzkopf Sıvı Keratin Saç Kremi" uyguluyorum.
      -1 haftalık bir 4 sefer olacak şekilde 2 günde bir filan deniz sonrası duş almadan önce saçıma hindistan cevizi yağı ya da avokado yağı uygulayıp en az yarım saat akşam güneşinde saçımı o şekilde bekletiyorum.
      -Hindistan cevizi yağı ya da avokado yağı uygulamadığım günlerde saçımı şampuanlamadan önce "Loreal Elseve Mucizevi Yağ" ile nemlendiriyorum ve duş sonrasında da bunu tekrarlıyorum.
      Deniz tatili bakımı dışında yaptığım bazı şeyler var, yukarıda söylemeyi unutmuşum:
      -Saçımı sadece ıslakken tarıyorum.
      -Saçımı temiz ama cansız bulduğum ve dışarı çıkacağım günlerde "Schwarzkopf Got 2b Smooth'n Chic"losyonunu uyguluyorum.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

-Saçımın uçlarının daha düz durmasını istediğimde Lee Stafford'un "Poker Straight" saç düzleştirici şampuanını sadece saçlarımın uçlarına uyguluyorum.250 dereceye kadar ısıya karşı koruma özelliği olan bu şampuan sayesinde, evdeyken kurutma makinesinin ısısından ve deniz tatilindeyken de hem kurutma makinesin hem de güneşin zararlı ışınlarından saçlarımı korumuş oluyorum ve aynı zaman da ısısız bir şekilde saçlarım düzleşmiş oluyor. Bende bayağı işe yarıyor ve bu yüzden saç diplerime uygulamıyorum çünkü saçımı sönük gösterdiğini düşünüyorum ama saç uçlarımda etkisini beğendiğim bir şampuan. İsteyen saç diplerine de uygulayabilir. Tek dezavantajı doğal içerikli olmaması. Yani sanırım doğal içerikli değil.
      -Deniz tatilindeyken saçlarımı kendi halinde kurumaya bırakıyorum.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

*Gecen bol olsun.*

Yorumla
    • bayansinirli06
      bayansinirli06
      +1 yıl

😱😱😱inanilmaz!! Bu isin baya hakkini veriyorsun anlasilan. Valla oku oku agzim acik kaldi🙆 Simdi bir sorum olacak benim saclarim elektriklemeye ve matlasmaya basladi, eskiden yumusak ve parlakti neler onerirsin

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Teşekkür ederim:) Saç-cilt çok fark ettiriyor:)
      Saçların elektriklenmesi ve matlaşması genelde nem oranının bozulmasıyla. Bir kere ana şeyler var, ben de bunlara çok uyamıyorum ama uyduğum zaman fark ettiğini net söyleyebilirim:
      1) Bol su iç (Günde 3 litreye yakın. Ben de çok fazla su içemem ama zorluyorum kendimi aslında vücudum için içtiğim su yetiyor ama cildim, saçım kuru olduğu için daha fazla suya ihtiyaç duyuyorum.)
      2) Balık yağı, B vitamini, C vitamini al.(Balık yağını ben özellikle cildimde fark ediyorum. Sivilcelerim anında geçiyor filan ama saça da illa etki ediyor.)
      3) Düzenli ve kaliteli uyu.(Kaç yaşında olursan ol yanlış hatırlamıyorsam gece 11 ile 3-5 büyüme hormonunun en çok salgılandığı dönem. Bu sayede hücrelerin de yenilendiği için cildine ve saçına da uyurken bakım yapmış olacaksın aslında:))

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

4) Düzenli ve kaliteli beslen.(Kaya tuzu, ekşi mayalı tam buğday ekmek, günlük süt ve ev yoğurdu gibi doğal besinler tüketmen besin kaliteni arttıracaktır bunlar da doğrudan cildine ve saçına etki edecektir. Ekşi mayalı tam buğday ekmeği evde yapman gerekebilir. Dışarıda belki satılmıyordur ama yapamayacaksan da en azından tam buğday ekmek tüket.)

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Bunlar dışında aslında yukarıda yazdığım her şeyi yapman gerekiyor çünkü benim de parlak ve yumuşak saçlarım vardı sonra dediğin gibi matlaştı, sertleşti sonra fark ettim ki nem dengesini koruyamıyorum. Az önceki yorumda yazdığım 4 maddeyi uyguladıktan sonra görüşümde paylaştığım her şeyi yaptım, yapıyorum ve yine saçlarım eski haline döndü. O matlaştığı dönemde 100 telden fazla saçım dökülüyordu ve bu çok sağlıksızdı şu an 30 tel bile dökülmüyordur. Kurutma şeklinden, tarama şekline ve nemlendirmeye kadar her şey etki ediyor. Ama saydığım 4 maddeyi yaptıktan sonra dikkat etmen gereken kilit noktalar şunlar:

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

1) Saçını iyi nemlendir ("Loreal Elseve Mucizevi Yağ" ve hindistan cevizi yağı bu konuda çok iyi. Ama herkesin saç tipi vs. farklı olacağından bir dene, beğenmezsen başka yağlara yönelirsin. Ama yağ, serum vs. şart. Çünkü saç belli bir yaştan sonra kendini beslemede yetersiz kalıyor. Ayrıca temiz kalsın diye sürekli yıkama. Bu da nem oranını bozar.3 günde bir yıkaman hiç olmadı 2 günde bir yıkaman ideal olanı. Ben evde kalacağımdan emin olduğum günlerde bırakıyorum 4-5 gün yağlanıyor. Çünkü saçım zaten kuru ve bu sayede kendi yağıyla besleniyor
      sonra yıkadığım zaman zaten kendi nem dengesini korumuş oluyor.
      2) Parabensiz şampuanlar kullan. Hatta yapabiliyorsan direk "no-poo" akımını uygulamaya başlayabilirsin. En sağlıklısı. Ben henüz yapamadım.
      3) Deniz tatili gibi bir şeyler yapıyorsan yani denizin, güneşin etkisinde çok kaldığın bir yerdeysen, dediğim tatil bakım rutinini uygula. Çünkü saçlar en çok yazın yıpranıyor.

Yorumla
    • bayansinirli06
      bayansinirli06
      +1 yıl

Cok iyi yazmissin tesekkur ederim hepsini uygulamaya baslayacagim umarim duzelir, tesekkufler cidden. Cunku saçlarim Şu an berbat durumda noldu hic anlamadim boyle degildi

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Rica ederim:)
      Umarım:)
      Ama ben işe yarayacağını düşünüyorum. Saç tipine göre filan internetten araştırıp doğal maskeler de deneyebilirsin. Saçı arındırma ve besleme, nemlendirme konusunda benim yazdığım şeyler bende gayet etkili ama yine de biraz deneme-yanılma yoluyla öğreniyorsun bu tarz şeyleri. Bazısı hindistan cevizi yağını krem gibi duş sonrasında kullanır ama ben saçıma o şekilde iyi geleceğini düşünmüyorum. Gereksiz yağlandıracağını düşünüyorum ve benim dibe de uygulamam gerek o yüzden duş öncesinde uyguluyorum. Yani bunun gibi farklar olabiliyor kişiden kişiye değişebiliyor.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• tugcecan_ep
    tugcecan_ep Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

Argan yagi var , tatli badem yagi ve sac bakim yagsi die gecio icinde findk cevz badem hepsi karisik 3 nu karstrp haftada bir kullaniorm varsa icine bir tatli kasigida hakiki zeytin yag koyablrsn ve bu sisedeki yagin bir kisminida sampuanimla karstryrm onunla dus aliyorm tavsiye ederm

0
    0 Yorumla
  • rdy2d
    rdy2d Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Ben aşırı takıntılı birisiyim o konuda saçlarımın rengi kumral ve dümdüz saç düzleştiriciden geçirmiş gibi. Günde 2 kez yıkıyorum yumuşaklığı gitmesin diye arada zeytinyağlı masaj uyguluyorum. Yüzüme renk açıcılar leke gidericiler ne gördüysem alırım markasını falan araştırıp. Dış görünüşe çok önem veriyorum ben hasta gibi

1
    2 Yorumla
    • TutkumExelance
      TutkumExelance
      +1 yıl

en iyi renk acici hangisi kardeşim ?

Yorumla
    • rdy2d
      rdy2d
      +1 yıl

Kardesim LR set öneriyorum cilt bakımı için aklına ne gelirse hepsi mevcut ancak fiyatı biraz tuzlu maddi durumun nasıl bilmiyorum da alınamayacak bir şey de değil kremlerden oluşuyor sonuçta ancak sadece sivilce kremi yine 87 90 arası birşeydi. Kısacası cilt ile ilgili herşey için LR diyorum ben düzenli kullanan birisi olarak

Yorumla
  • MünzeviŞahıs
    MünzeviŞahıs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 40%
    +1 yıl

3 günde bir içinde yılan, ısırgan, badem, hint, sarımsak yağı barındıran bir kür sürerim. Akabinde sülfatsız bir şampuanla saçlarımı yıkarım. En sonunda Morfosenin argan yağlı kremini sürer hurra dışarı...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

16

Cevap

• İzmirlikiz18
    İzmirlikiz18 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Saclarim yagli oldugundan hep arindirici sampuan kullanirim sonra bakim serumum var sonra sac acici spreyim ve sac bakim kopugum var ayrica maske sac kremim var

0
    0 Yorumla
  • Dnzkz1
    Dnzkz1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Bir markanın bakım yağını kullanıyorum onun dışında çok fazla maşa ya da düzleştirici kullanmıyorum saçlarımın maşallahı var :)

0
    0 Yorumla
  • Mademoiselle88
    Mademoiselle88 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Maske yıkarken mutlaka yumuşatmak için krem kullanıyorum duştan sonrada saç bakım yağı sürüyorum saçlarımı seviyorum..

0
    0 Yorumla
  • arse44
    arse44 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl

elma sirkesi kullanıyorum arada zeytin yağı ile yağlıyorum sirke kullanmadığım zamanda krem kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • eastern1
    eastern1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Genel bakım olarak sızma zeytinyağını tercih ediyorum, özellikle saç ve sakallar için etkili kozmetik..

0
    0 Yorumla
  • UmutsuzKedik
    UmutsuzKedik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Haftada 2 kez hindistan cevizi sürüyorum bir gece bekletip yıkıyorum

0
    0 Yorumla
  • melekk45
    melekk45 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Saç kremi kullanıyorum sonra saç güzelleştiren cc krem sonrada saç yağı kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Jelibonnnnnnnn
    Jelibonnnnnnnn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Hiçbişi yapmıyorum ama ısı uygulamıyorum saçıma fön kurutma makinası bile

0
    0 Yorumla
  • Manyagg
    Manyagg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama banyodan çıkınca uclarına

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 709 cevap paylaştı.

Saçlarım dökülüyor artık bakım yapacak hali kalmadı.

0
    0 Yorumla
  • Sarivari
    Sarivari Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Bakım yapmıyorum ama dax supergro almayı düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • dedikoducunuz0
    dedikoducunuz0 Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

yumurta ve zeytin yagını karıştırıyorum birde hindistancevizi yagı kullaniyorum

0
    0 Yorumla
  • normliifee
    normliifee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

sabah fön yapmadan önce yıkarım akşamda sprey olduğu için yıkar saç kremi sürerim

0
    0 Yorumla
  • HeliosHy
    HeliosHy Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Bebe yağı ve mucizevi yağ döküyorum yarım saat bekletip yıkıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Haftada 1 zeytinyağı sürerim saçıma. Her gün de biotin içerim inşallah işe yarar 😊

1
    0 Yorumla
  • elfblgn
    elfblgn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

saç bakım yağı kullanıyorum da öyle ahım şahım bir fayda yok

0
    0 Yorumla
  • angryugly
    angryugly Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Badem, hint ve hindistan cevizi yağını karıştırıp sürüyorum 😊

0
    0 Yorumla
  • ıkrazeynep
    ıkrazeynep Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

bitkisel şampuan kullanmaya başladım çokta memnun kaldım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben bıttim sabunu kullanıyorum saç derisini çok iyi yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Kıvırcıkk_65
    Kıvırcıkk_65 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hindistan cevizi yağı, kantaron yağı, aloe vera üçünüde ayrı ayrı kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • baykas_31
    baykas_31 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Her banyo ettiğimde 2 kez haldır şaldır ile 4 kez kilir ile yıkarım saçlarımı

0
    0 Yorumla
  • SeyyaredekiLamba
    SeyyaredekiLamba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

Hayır sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum ben

0
    2 Yorumla
    • bayansinirli06
      bayansinirli06
      +1 yıl

Yagli saclar icin kullanilabilir mi? Bende kullanmak istiyorumda

Yorumla
    • SeyyaredekiLamba
      SeyyaredekiLamba
      +1 yıl

Benim saçım da yağlı
      Yıllardan beri kullanıyorum

Yorumla
  • GONULNAZ
    GONULNAZ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 47%
    +1 yıl

masterlifehorsetail ürünleri kullanıyorum

1
    0 Yorumla
  • Kibarabaza1905
    Kibarabaza1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Zaten sevgilim yok kim uğraşacak boşver ya

1
    0 Yorumla
  • Serkan0630
    Serkan0630 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Çok iyi bakarım saçlarıma :D

1
    0 Yorumla
  • Klothee
    Klothee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

elseve e takıl hayatını yaşa

0
    0 Yorumla
  • Alittlepeacee
    Alittlepeacee Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Bakım yapmıyorum, buna pek vaktim yok çünkü

0
    0 Yorumla
  • PianistKadın
    PianistKadın Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

şampuan dışında hiç bir şey kullanmam.

0
    0 Yorumla
  • -Milk-
    -Milk- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Schwarzkopf şampuan kullanıyorum gerek kalmıyor

0
    0 Yorumla
  • DΘGΔЅЅ
    DΘGΔЅЅ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Saç kremleri ve bitkisel yağlar kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • MøtherTeressa
    MøtherTeressa Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Yapıyorum. Bitkisel yağlar kremler falan

0
    0 Yorumla
  • gülbeyazım
    gülbeyazım Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Kuaförde keratin bakımı artık kendim uğraşmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Poliniattipoliçiytaa
    Poliniattipoliçiytaa Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

No heden şovdırs var o güzel

0
    0 Yorumla
  • GoneBoy
    GoneBoy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Bakım uyguluyorum evet. Yumuşatıcı kremlerim var

0
    0 Yorumla
  • Inviciblecrab
    Inviciblecrab Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kesinlikle zeytindağli sabun kullanmalısın

0
    0 Yorumla
  • yuhunus12
    yuhunus12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

dogal sac daha iyi bosver

0
    0 Yorumla
  • Bal10cuk_
    Bal10cuk_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

saç kremi bakım spreyi kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

avokado yagi suruyorum

0
    0 Yorumla
  • cinstantine
    cinstantine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

hep kepaltı keserim

0
    0 Yorumla
  • lovelygirl3
    lovelygirl3 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

saç bakım spreyleri kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.

Evet..

0
    0 Yorumla
  • Makyajseverkız
    Makyajseverkız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Saç maskesi

0
    0 Yorumla
  • sortiee
    sortiee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

her gün

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

yapmam pisim

0
    0 Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Bakim yapmıyorum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Saçlarınıza bakım yapıyor musunuz, nasıl bir bakım uyguluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Saçlarınıza ne tür bakımlar yapıyorsunuz? 8 cevap verildi
Saçınıza uyguladığınız bakımlar nelerdir? 14 cevap verildi
Saç bakımı olarak neler yapıyorsunuz? 25 cevap verildi
Kuafördeyken genelde saçınıza hangi işlemleri yaptırıyorsunuz? 13 cevap verildi
Saçlarınıza detoks bakımı yapıyor musunuz? 19 cevap verildi
Saç bakımı yaptırıyor musunuz? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨