Arkadaşlar saçım resimdeki gibi. Bunun üstüne mor boyarsam tutar mı yoksa akıtıp mı boyayayım? Akmasını beklerdim normalde ama bekleyecek zamanım yok yardımcı olursanız sevinirim :)
Mavi saçın üzerine mor boya tutar mı sorusuna maalesef hayır cevabını vermez zorundayım. Daha doğrusu, eğer mor boyayı saçınıza direkt uygularsanız mor saç boyasından istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Çünkü ikisi farklı renkler olduğu için mor saç boyası maviyi tam olarak kapatmayacak, saçlarınız mavi - mor arasında bir renk olacaktır. Ki bunun en iyi ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. En kötü ihtimali merak ediyorsanız saçınızın boyayı asla tutmayacağını bilmelisiniz.
Renkli saçlar, her zaman hevesimin olduğu ama asla cesaret edemediğim bir şey benim için. Çok isterdim böyle düzenli aralıklarla saçlarımın renklerini değiştirmeyi. Hatta pembe ve mor renkleri o kadar fazla beğendiğim renkler ki belki bir anlık gazla yapabilirmişim gibi geliyor. Bir bakmışsınız saçlarımı pembe yaptırmışım, burada size soruyorum nasıl olmuş diye.😂 Olur mu olur valla. :D Neyseee, konumuza dönüyorum hemen. Eğer aklınızda mavi saçın üzerine mor tutar mı sorusuna bir cevap yoksa az sonra bahsedeceklerime bir göz gezdirmenizi öneririm.
Mavi Saçın Üzerine Mor Boya Tutar mı?
Mavi Saçın Üzerine Mor Boya Tutar mı?
Mavi saçın üzerine mor boya tutar mı sorusuna maalesef hayır cevabını vermez zorundayım. Daha doğrusu, eğer mor boyayı saçınıza direkt uygularsanız mor saç boyasından istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Çünkü ikisi farklı renkler olduğu için mor saç boyası maviyi tam olarak kapatmayacak, saçlarınız mavi - mor arasında bir renk olacaktır. Ki bunun en iyi ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. En kötü ihtimali merak ediyorsanız saçınızın boyayı asla tutmayacağını bilmelisiniz.😔
Peki mavi saçın üzerine mor boya nasıl tutar? Saçınızda istediğiniz mor rengi elde etmek için öncelikle saçınızı açmalısınız. Ki bunu evde yapmak bence oldukça riskli. Bu yüzden zaten zarar görmüş saçınızı daha fazla yıpratmamak için güvenilir bir kuaförde bu işlemi yaptırmanızda fayda var. Saçınızı açtıktan sonra mor renge boyarsanız istediğiniz sonucu alabilirsiniz.🤩
Mavi Saçın Üzerine Hangi Boya Tutar?
Mavi Saçın Üzerine Hangi Boya Tutar?
Şimdi geldik mavi saçın üzerine hangi boya tutar konusuna. Eğer saçlarınızdaki mavi boyayı tamamen kapatacak bir renk arıyorsanız koyu saç renklerine dönmeniz en iyisi olacaktır.😊Ancak yine de açıcı uygulamadığınız takdirde saçlarınız nötrlenmemiş olacağı için istediğiniz tonu elde edemeyebilirsiniz. Benim önerim şu anki saçlarınıza bakınca en iyi kararın kuaföre gitmek olduğu. Ama evde halledeceğim diyorsanız dediğim adımları uygulayabilirsiniz.
Umarım anlattıklarım işe yarar ve istediğiniz saçı elde edersiniz.💜
Akıtmak için yöntemler var onları uygularsam işe yarar mı ki? Tatile gideceğim ve acayip hızlı akıyor gitmeden önce mora boyamak istiyorum maviye boyardım ama boyam bittiği için :'D