Saçın kendi yağına ihtiyacı varmış, Haftada 1 kere yıkamak gerekiyomuş, Peki ya örgülü şekilde 1 ay yıkanmasa uzar mı yıpranır mı?
kokuyu dert etmeyin.

kokuyu dert etmeyin.

Yawrum kafana takmiycaksin dedim sana. Kafana takarsan uzamazlar. Haftada 1 yika saci. Bak nasil uzuyor. Gerek yok abartmaya 1 ay cok fazla 😘💋
timam abla oyle yapcam 😟
❤️❤️
Rapunzel son gaz devam ediyordu chdhjdjd sen sacini her gece ör de uyu canim annem eskiden oyle yapardi cabuk uzardi oyle
haftada 1 kez şampuanla yıka geri kalanında sadece su kullan daha saglıklı oluyo suyla yıkanınca yagı tam anlamıyla gitmiyo
Ona bakarsan su saçı daha çabuk uzatır da diyolar 😂
Cevap
8Cevap
Resimde ki kadar uzattım saçımı ve hergün yıkıyorum alışkanlık oldu hergün duş almak
nasıl uzattın ki hergjn yıkayarak mı yani?
Yok bilmiyorum nasıl uzafı bişi kulkanmafım demek istediğim hergün yıkadım işte duş aldım yani yaz kış bir etkisi oldu mu bilmiyorum demek istedim
Kafa derindeki gözenekler tikanir ve saç uçamaz. Şimdi temiz kız ol ve saçını yik. ha bu arada dax supergro yu da deneyebilirsiniz
.
Sac ucamaz jkskkssjd😛😘
1 ay?
çürümezse illa ki uzar herhalde :D
çürür mü yani
eskiden saç mı yıkanırdı ya
Saçın kendi doğal yağı ile bırakmak saçı besler evet ama 1 ay çok uzun bir süre.
uzar da bit düşer kafana yapma :D
Yıpranıp dokulurmh
valla hicbirsey ise yaramio 4 aydir ayni😕
bitlenirsin 2gunde bir en fazla 3
Fenni gübre dok dibine :D
sac yikanirsa uzar
Kendi yağına ihtiyacı var
Yıkayınca uzar diye biliyorum
nöö saçın kendi yağına ihtiyacı var besleniyormuş
İğrenç lan pis pis mi gezecen
Örgülü şekilde belli olmaz ki krem kullanırım bide yeter ki uzasın zarar vermsinde dokulme falan
Dökülme olur boşver sen temiz temiz gez işte yapma böyle pis şeyler :D
olurmu dökülme😟
Dökülme olur tabi yıpranır saçın sana kim dediyse yalan söylemiş öyle birşey olamaz yani sen yıka saçlarını
Taam😣
Hayır bitlenirsinjz ama
Yıpranabilir
eskiden yıkamıyordular ama
Çok uzun ya bu hiç sevmem
Evet uzatır
Yzamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar