Uzun süredir saçım boyalı. Şu an boya yok ama hala etkileri görülüyor. Bir de kuru sanırım saçım... Keratin bakım nasıl oluyor, etkili midir? Fotoğraflara bakıyorum sonrası hep düz. Düzleşiyor mu saç?keratin bakımı yaptıranlar
Keratin bakımı yıpranmış saçlara sahip olanların başvurduğu uygulamalardan bir tanesi. Saçları onarıyor, pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda saçlar keratin bakımdan sonra daha canlı hale geliyor.
Keratin bakımının başarısız olma durumu olmuyor. Saç derisini vs yakmıyor, rahatsız edici bir şey değil. Uzmanlar 3 ayda bir keratin bakımının yaptırabileceğini söylüyor. Keratin bakımından sonraki düzlük 3-4 ay boyunca devam ediyor.
Saçtaki keratin eksikliği sonucunda yıpranma gözlemlenebilir. Böyle durumlarda imdadımıza keratin bakımı yetişir. Keratin bakımından önce saçlar tuzsuz şampuanla yıkanır. Ardından saçlar tutamlara ayrılarak keratin yüklemesi yapılıyor. Saça ısı uygulanıyor ve keratinin saç tellerine iyice işlenmesi sağlanıyor. Böylelikle saçlar 3-4 ay boyunca düzlüğünü, canlılığını koruyor. Keratin bakımından sonra saçlar 24 saat yıkanmıyor.
Keratin bakımı yaptıranlar saçlarının düzlüğünden oldukça memnun. Evde sürekli kullandığımız ısı saçlarımızı kırıyor ve yıpratıyor. Ancak keratin bakımından sonra saç hem sağlıklı görünüyor hem de yıkanıp kurutulsa bile dümdüz kalıyor. Saçlar neme doyuyor ve yumuşacık hale geliyor. Özellikle açıcı kullanıp, saçlarının yapısını kaybettiğini söyleyenler keratin bakımının çare olduğunu söylüyorlar.
Hush keratin bakımı yaptıranlar memnun mu?
Hush keratin bakımı yaptıranlar
Hush Tangle Free Keratin Onarıcı Saç Bakımı da keratin bakımında kullanılan bir malzeme. Dilerseniz alıp evde de uygulayabiliyorsunuz ancak fiyatı biraz yüksek, kuaförde uygulamak daha cazip oluyor. Hush saç bakımı yaptıranlar saçlarının daha sağlıklı göründüğünü, kırıkların dolduğunu ve pürüzsüz bir görünüm aldığını söylüyor. Hush keratin bakımı yaptırıp memnun kalmayan neredeyse yok. Isıdan, açıcıdan, boyadan, dış etkenlerden zarar gören saçların sağlığına kavuşmasına destek oluyor.
Saçın sert olması yapısı ile alakalıdır, bir de sert bir saça boya yapılırsa bu zorluğu daha da üst noktalara çıkartır ve saçların hem yıpranır, hem şekilsiz bir hal alır. Öncelikle, keratin bakımına giden bir arkadaşım saçı yumuşattığını ama saçını çok çabuk yağlandırdığını ve bu yöntemden pek memnun kalmadığını söyledi.
Saçlarına esas bakımı yapmak istiyorsan öncelikle azıcık kestirmek ile işe başlayabilirsin. Saçına kullandığın jöle, sprey, düzleştirici gibi malzemeler saçına toksit getirir ve saçını kurutur. Saçımın yapısı kuru diyorsan, saçlarını daha çok kurutacak ürünlerden uzaklaşmalısın.
Saçlarına haftada 2 kez, Jojoba yağı, badem yağı (1'er kaşık) ve 1 adet yumurta sürersen yumuşatır. Şampuanlarını da, doğal özler barındıran ürünlerden seçmen senin için yararlı olacaktır. Saç serumları ile saçını tararsan açılmasını sağlar ve canın yanmaz.
Saçların kuru olduğu için saç kremlerini ihmal etme. Sana, çoğu arkadaşımın kullanıp memnun kaldığı, Elidor'un Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi'ni öneriyorum. Keratin içeren bu ürünü senin saçların gibi sorunları olan saçlara iyi geliyor. Keratin bakımına dünya masraf edip istediğin sonucu alamama ihtimalini göz önünde bulundurarak tatlı badem yağı gibi doğal yağlar da içeren serum kremleri bir dene derim :)
Kuru saça boya da eklendiği zaman maalesef kendi yapısında olan keratini iyice kaybediyor. Keratin bakımının amacı da bu aslında. Ben de senin durumundaydım madem kuru madem kabarıyor bakımla falan uğraşamam deyip tekrar boyatıyordum :D
Keratin bakımı artık çok popüler. Bu sebeple de kuaförler uçuk fiyatlara bu işlemi gerçekleştiriyor. Ama asıl olay o keratini saçına sürekli vermen. Bu da bence şampuan ve kremlerle olur. Elidor'un turuncu kremi yani Anında Onarıcı Bakım Kremi bu işlevi yeteri kadar görüyor aslında.
Anında onarıcı derken lafta değil, gerçekten ilk yıkamada onarma vaadi var. İçerisinde keratin de var badem yağı da. Biliyorsundur badem yağı da zaten güçlendirici, keratinle birleşince turbo etki oluyor :D Ben kullandığımdan beri faydasını görüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende bir kere yaptırdım Saçlarım düz ama kabarıyor diye evet genelde düz kalıyor ama saçına maşa falan yapma şansın var. Bu arada keratinin bakımını saçının kaybetmemesi için ona uygun özel doğal şampuan kullanman lazım. Saçını kuruturken fön fırçası ile kurutman şart bana öyle demiştiler ve öyle kullandım memnundum. Ama her kuaför tuturamaz saçını yakma ihtimalleri yüksek dikkatli ol ve iyi araştır.
Canım eğer keratin uygulatacaksan boya yaptırma saçına çünkü boyalı saçları biraz yıprattığını söylemişti benim yaptırdığım yer. Bilindik iyi bir kuaförde yaptırman gerekli çünkü bir seferde bitmiyor onun işi :)
Canım boyatacaksan eğer şunu söylim sana o keratin bakımını hemen üzerine uygulamazlar çünkü saçının yanma ihtimali oluşabilir. Bikaç ay sonra uygularlar bana öyle demişlerdi. Benim saçım boyalıydı ama saçlarımı boyatalı 3 ay olmuştu.
Banyodan sonra ıslak saça keratin içerikli serumu uygulayıp kendiliğinden kurumaya bırakıyorsun. Föknünü çekiyorsun... Düzenli kullanımda ve ısıdan uzak kaldıkça saçların çok canlı, parlak ve yumuşak kalır
Kırıkların var, önce onları alacaklar sonra da keratin içerikli serumla saçlarına masaj yapılacak ve kurutulacak. Hemen etkisini görürsün ama en baştaki resim için 2. Kullanımı beklemen gerekiyor.
Yok canım. Keratin saç bakımı için gereken bir madde, normalde şampuanlara falan da koyuyorlar. Keratin bakım denilen şey keratin yüklemesi oluyor saçına yüklü miktarda keratin koyuyorlar ve bakımlı oluyor böylece. Brezilya fönü çok sağlıksız bir düzleştirme işlemi
Sanıyorum ki alır. Keratin bakım ürünleri var onlardan alman lazım. Ben keratin içeren şampuan kullanıyorum eskisi kadar kabarmıyor ama yukarıdaki görsel kadar da olmuyor :)
Ben evde yapılanı bilmem nasıl yapılacak ilaç sürülüp yani keratin çok sıkı fön çekilmesi lazım üstüne 2 gün yüksek ısıda maşa yapılıyor düz maşa sonra 6 ay fönlüsün
Kuaförüm senelerdir aynı benim 1 cm bile kısa kesemez saçımı.. 600 keratine verdim iki sefer oldu 300 de şampuan ve sac kremi tuttu ama benim saçlarım uzundu işlem yapılırken kısa saç da daha uygun matriks markanın ürünleri ve çokta memnunum
Youtubetan keratin bakımla ilgili izlemediğim video kalmadı. Gerçekten önerdiklerini can kulağıyla dinledim. Keratin ile ilgili çok araştırma yaptım. Sonra Liquid Keratin markasıyla karşılaştım. Dikkatimii çekmesinin sebebi evde bakım olanağı tanıması ve doğal içerikli olmasıydı. Hamileler bile kullanabiliyormuş. Bu kesinlikle çok önemli bence. Ürünlere övgüler övgüler övgüler yağdırmak istiyorum❤️. Gerçekten harika. Saçlarım yanmıştı ve tam orta kısımda saçımda kopmalar vardı. Keratinli Onarıcı Full Set Mega Keratin Setlerini önerdiler. Hem yanan saçlarımı toparladı hem de küsmüş saçlarımı uzattı. Doğal içerikli ve piyasadaki ürünlere göre çok uygun fiyatlı olduğu için hala ürünleri kullanmaya devam ediyorum. Zaten bu kadar memnunken başka ürün kullanmak asla istemem. Gerçekten saça komple bakım yapıyor. Herkese tavsiye ederim. Bu firma benim kurtarıcım! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ben saçlarıma artık patentli keratin ürünleri dışında hiçbir şey kullanmıyorum saçlarım uzun zamandır ilk defa bu kadar bakımlı, parlak ve canlı görünüyor. Bu benim için çak önemli çünkü sürekli renk değişimi yapan birisiyim ve saçlarım sürekli olarak ısıya maruz kalıyor bu sebeple artık saçlarıma liquid keratin kullanıyorum artık.
Keratin yaptırmadım ama eğer tavsiye istersen ; Ben saçlarımı 2 ay önce siyah renkten platine doğru açtım hemde evde kendim açıcıyla yaptım sonra beğenmeyip tektar siyah yaptım saçlarım koptu kırıldı yandı yani elime geliyodu en son. Saf zeytin yağını banyoya girmeden 3 4 saat önce sürüp beklettim 2 ay boyunca halada devam ediyorum tam dibinden başlama ortalarından uçlara doğru sür dipleri yumuşatıp saçlarını döker yoksa şu an saçlarım kendini baya topladı yoluk gibi görünmüyor en azından
ben yurtdışından getirttim silikonsuz saf keratin epey de para verdim evde kendim yapıyorum etkileri harika saçı dolgunlaştırıyor kırıkları onarıyor kökleri besliyor saçı düzleştiriyor
BEN 1 HAFTA ÖNCE YAPTIRDIM MUHTEŞEM BİR GÖRÜNÜM SAĞLIYOR.ÇOK DUYMUŞTUM DAHA ÖNCE AMA İÇİMDE KORKU VARDI. YVES ROCHER DAN ŞAMPUAN VE SAC KREMİ ALDIKTAN SONRA SACLARIM ÖBEK ÖBEK DÖKÜLDÜ KOPTU İLAÇLAR VS ŞAMPUAN KAN TAHLİLİ DERKEN CESARETİMİ TOPLAYIP KUAFÖRE GİTTİM.ÖNCE GÜZEL BİR KESİM DİP BOYASI YAPILDI SONRADA KERATİN BAKIMI 2 GÜN KERATİNLİ KALDI SONRA TUZSUZ ŞAMPUANLA YIKANDI KURUT BAKIMLI BAKIMLI CIK.ÇOK MEMNUN KALDIM.
Ben keratin bakımı yaptırdım hush tangle free markasıyla bicogunuz duymuşsunuzdur aşırı yıpranmış ti ve çocuk dökülüyor sonrasında uygun maliyette tuzsuz şampuanlar var yaptırın korkmayın kizlar
En İyi Cevaplar