selamlar. arkadaslar saclarimin modeli onu uzun arkasi daha kisa asimetrik kuttu. gecem her zamanki kuaforume gittim enseyi duzelttirmeye. ama uzatiyorum da. kesti sacim sacma sapan bir hal aldi. disa dogru inatci bir sekilde kivrik, arkasi kat kat, semsert oldu uclari. normalde boyle degildi. ne duzlestiriciyle duzeltiliyor artik ne de duzeltsem de zar zor yuksek dereceyle bozuluyor direk eski inatci haline donuyor. normalde boyle degildi sacim kesimden sonra boyle oldu. aslinda adam hep cok guzel keserdi niye boyle oldu anlamadim. arkalarini onunden daha uzun birakti. sizce adam gibi bir kuafore gidip duzelttiriyim mi? 50 tlye falan. boyle cok kotu cunku sacimi duzlestirici bile tutmuyor artik cok inatci oldu sacim daha cok yipranicak. boyle kotu bir sekilde uzatmaktansa bir kere parayi verip adam gibi kestirip oyle birakip uzatmak daha mantikli degil mi? ve kuafor oneriniz var mi? makas nisantasi falan vs. istambul avrupa yakasinda Mafoldu sacim yaa 😢😢😢
Saçlarımı kestirdim çok kötü oldu, nasıl uzatırım?
yok kahkullu degil. jaimie alexenderdi sanirim kadinin adi netten bakabirsin onun gibi sacim modeli benziyo ama onleri biraz daha uzun benim onleri cenemin bikac parmak asagisinda
ayni onun gibi degil tabii ki yuzum ama benim de yuz hatlarim cok duzgun, cevremdekiler cok yakistiriyor. zaten kuafor diyo ki bana yuzun yuz hatlarin cok guzel oldugu icin ne yapsan yakisir diye. ama ben sıkildim artik uzaticam o yuzden
nasil anlamadim ama 😊 evet ya bana at kuyrugu cok yakisiyor uzasin tepeden sıkica at kuyrugu yapmak istiyorum dar pantolonlarim topuklum ve ustune dar bluzlarimla cok hos durur
En İyi Cevaplar