Arkadaslar henuz 27 yaşındayım fakat genetik olarak beyazlarım çoğaldı Şu an saçlarım bu
renkte sarımsı ama sarı kapatmıyor beyazları koyu renkte yapmak istemiyorum kahverengi olsa oda yeter bildiğiniz boya veya öneri var mı kuaför diyeceksiniz en az 300 TL ister her dip boyada baya masraf fikirlerinizi bekliyorum
Fotoğrafta yüzünün bittiği göğüs hizasında sanki beyaz teller var gibi gördüm ama fotoğraftan olabilir. Haklısın sarı renk de olabilir. Moralini bozmak istememiştim.
Evet var arada iki üç tel uzunlarda sorun yok diplerde çok var özellikle yanlarda yeni yeni çıkanlar hep beyaz oluyor off saçlarımı çok severim ben milletinki 50 de beyazlar sansa bak 😔
Moralini bozar üzülürsen beyazlık sorunu daha da artar. Mutlu olmaya çalış. Hem bir insanı genç gösteren saçının rengi değil cildinin tazeligidir. Saça çözüm bulursun ama cilde bulamazsın.
Fotoğrafta yanağının bir kısmı çıkmış. Moral vermek amaclı söylemiyorum, 20 yaşındaki birinin cildi gibi çok taze bir cilt görünüyor. Maşallah diyeyim :)
Sağolun moral vermek için görünmeyen yanağıma bile iltifat ettiniz tüm yüz çıksa demekki bebeyim 😂 saka bir yana tek sorunum beyazlar kendimle ilgili bir sorunum yok ins ondanda kurtulacam ama az sarısınlığın keyfini çıkarayım dedim bu arada tesekkürler ☺
Loreal Paris Bronz Kahve gayet iyi olacaktır, bir bakmalısın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu tonu yakalayabilirmiyim peki saçlarım koyu kahveydi papatya rengiyle açtım açıcı kullanmadan doğal saça böyle oldu ve çok sevdim koyu renğe dönmek istemiyorum
canım benim ilk yardım gibi dedim. evde boya yapmayı biliyorsan neden kuaför 300 tl yazdın iştee bir ne istediğini bilmeyen BAĞYAN daha. hee kullan 7 tl lik boyayı dökülsün güzelce oo mis saçlar.
Ektirmek daha masraflı Allah yardımcın olsun benim saçın maşallahı var çok fazla o yüzden kuaförler çok para istiyor herşeyimi kendim yapıyorum masa fön makyaj boyayıda kendim yapıyorum 😊
En İyi Cevaplar