Aslında bir çok yolu var bildiğim ama zarar verir diye yapamıyorum. Hiç boyatmadığım için boyamayı da düşünmüyorum. Bildiğiniz yöntemler var mı? Köyü kumralım, bir ton açmak istiyorum sadece. Bu renkte.
papatya suyunu falan bırak derim ben sana en etkili yolu eczaneden gidip açıcı alıcaksın ben kullanıyorum herkes doğal zannediyor saçlarımı açık kahverengiydi şimdi saçım biraz sarımsı 9 ve 6lık açıcılar var kolestonun onları kullanıyorum ben tavsiye ederim 2 yıldır saçımda hiçbir kırılma yıpranma olmadı
yok onlari biliyorum, sactan saca degisir etkisi ben onermem aslinda onlari.. ve cok acmak gibi niyetim yok sari istesem boyatirim zaten ben dogal haliyle kalmasini istiyorum.
Gerek doğal yöntemler gerek açıcılar saçın kimyasını bozarak açılmasına neden olur. Bir tür yıpranma işlemidir. Ki her ne kadar doğal gibi densede fark edemedikleri yanık bir görüntü bırakıyor. Hiç tavsiye etmem. Saç rengin sana yakışıyor, bence gerek yok canım.
Aman bence boya gitsin zuzuşum. 😂 Çünkü papatya suyu ile işlem yapacaksan bir ton açmıyor baya açıyor. Turuncu ile karamel arası bir ton oluyor. Uğraşma bence.
Eczanelere sorabilirsin, internet üzerinden sipariş edebilirsin, -aciliyeti yoksa- çiçekler çıktığında topladığın papatyalarla yapabilirsin veya bazı aktarlarda satılan kuru papatyalardan alabilirsin (tam fiyat veremem, değişiklik gösterebilir fakat oldukça ucuz)
Çok fazla renk değişikliği yaratmaz, 1-2 ton açılma yapar. Ayrıca güneşe de ihtiyacın var ve tek denemeyle hemen açılma yapmıyor, anında etkisi yok (günler günler sonra da açmıyor yahu öyle de anlaşılmasın). Nemli kuru fark etmiyor istediğin biçimde saça uygulayabilirsin, bir fısfısla saçına da sıkabilirsin saçını kaseye sokup öyle de bunu yapabilirsin istersen tarayarak sula hiç fark etmez, su ılık olnalı -kaymattıktan sonra ılınsın-
cok tesekkur ederim zahmet edip yazdigin icin :) zaten cok acmasini istemiyorum hafif fark olsa yeterli deniycem cok saol. guneste mi kalmam gerekiyor o sekilde?
ceviz yaprakları kaynatılır. Bir müddet demlendikten sonra süzülür ve saçlara uygulanır. Saçlara hem parlaklık hem de güçlülük verir. Koyu renklere parlaklık vermek için iki tutam çay kaynatılır. Bir saat bekletildikten sonra süzülür ve saçlara sürülür. Saçın rengine göre parlaklık sağlanır. bunu buldum.
En İyi Cevaplar