Saç Bakım Resimdeki kızın saçı gür mü seyrek mi ince telli mi kalın telli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar bu kizin saçi ince tellimi kalin tellimi saci seyrekmi gürmu ve bu uzunlukta bir sac nasil sizce? Benim sacim cook ama seyrek yani ince telli uzadinda böyle olurmu Resimdeki kızın saçı gür mü seyrek mi ince telli mi kalın telli mi? Cevapla Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
rblls_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl ince telli ama seyrek değil, senin saç yapını görmeden konuşmak olmaz. 0 0 Yorumla
Penchepathi Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Gur ama ince telli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o zaman benim saclarim uzadinda böyle olur benim saclarimda cok hatta sacimi toplayamiyorum ama ince telli sizce hangisi iyi Yorumla Penchepathi +1 yıl Bence bu gayet iyi Yorumla
nextlevel Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl ince telli ama seyrek sanmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl benimde oyle sizce guzelmi uzun ince telli ve cok? Kalin telli daha guzel degilmi Yorumla nextlevel +1 yıl kalın telli zor sekil alir , kalici sekilde kalmaz cabuk yaglanir vs Yorumla
En İyi Cevaplar