Saç Bakım 25-30 yaş arası bir kadına hangi saç rengi daha çok yakışır? -Pekutangac- Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaş faktörü saç rengi seçimini de etkiliyor. Peki hangi renk saç 25-30 yaş arası kadınlar için daha uygun?Kızıllar mı?İddialısından tutun en soft tonlarına kadar her tonuyla kızıl mı?Sarı saç mı?Hep popüler olmayı başaran en koyusundan en küllüsüne kadar ulaşan sarılar mı?#HayatBildigiGibiGelsin 25-30 yaş arası bir kadına hangi saç rengi daha çok yakışır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Herkesin kendine yakisan bir rengi vardir..Her kadin da bunu gayet iyi bilir.. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kizil ya da bakir rengi o yaa araligina gider gibime geliyor :) 1 5 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Kızıl diğerlerinde daha çocuksu durabiliyor Yorumla Affedilmeyen +1 yıl bencede olgun kadin gorunme cabalari voll bilmem kac :) Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Bir erkek gözüyle öyle görünüyor demek. :)Gerçi ben de öyle düşünüyorum :) Yorumla Affedilmeyen +1 yıl aklin yolu bir yani degil mi :) Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Kesinlikle :) Yorumla
Blossom_ Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bence yaşa göre saç seçimi olmamalı ne yakisiyorsa onu yaptırmalı... 3 5 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Sarı daha olgular için deniyor ya :) Yorumla Blossom_ +1 yıl :) bence o kişiden kişiye değişiyor sarı saç beni daha ufak gösteriyor siyah saç daha olgun Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Baby face isen olabilir tabii. Yaşından küçük mü gösteriyorsun normalde :) Yorumla Blossom_ +1 yıl :) bilmiyorum minyon olduğum için genel olarak öyle diyorlar diyenlerin yalancisiyim ama bu durum iyi Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Kesinlikle, çabuk göçmüyor insan. bak doğru tahmin etmişim :) Yorumla
Gofreet Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Beyaz tenli kadınlar'da kızıl'a bayılıyorum ben, Harika duruyor 1 6 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Ben karar veremiyorum :) Yorumla Gofreet +1 yıl Şu an saçların ne renk? Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Doğalı çok açık kumral, sarı diyorlar :)Ama platin ve çok çok açık renkleri seviyorum diyebilirim. Yorumla Gofreet +1 yıl Sen beyaz tenlisin o zaman, kesinlikle kızılın güzel bir tonu yakışabilir denemekte fayda var ben de kullandım kızıl patlıcan moruna yakın bir ton kullanabilirsin şu an ki saçlarım öyle benim Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Evet çok beyaz tenli biriyim. İlk resimdeki kadından daha beyazım. Patlıcan moru denemiştim çok yakışmıştı ama koyu patlıcan moru. Yorumla Gofreet +1 yıl Ben o renge aşığımm, farklı duruyor genelde o rengi kullanırım, tekrar bir tık açık tonunu deneyebilirsinnn Yorumla
Minikpatiler Takip Et FenomenGuru Yaş: 38 +1 yıl Bence bana sarı gidiyor :)) 1 1 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Bence de :) Yorumla
Maxloji Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl grimsi sarı ya da pembeye yatkın sarı ama ten rengine bağlı 1 0 Yorumla
Gökhhaaannnn Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 34% +1 yıl Teniyle uyumlu olmas lazım bana göre yaş değil birde iddialı bir saçsa da emdamı önemli 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay insanlar kendilerine sarının yakıştığını sanıyorlar ama berbat duruyor haberleri yok kesinlikle kızıl derim susarım 0 0 Yorumla
Muhammed251907 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bence ten rengine göre değişir. Ama açık kahve hiç fena olmaz 1 0 Yorumla
ElRanel Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Yaş la alakası Yok kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle güzeldir saçları 1 0 Yorumla
pollyyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ten rengine göre? esmerse koyu renkler beyazsa acik renkler tabii yasa gerek yok 1 0 Yorumla
Göksel98 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl 30lu yaşlarında birilerine sarı saçı ben çok yakıştırıyorum 1 0 Yorumla
RienQuell Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Beyaz renk yakışır. 1 2 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Tövbeest yaşlandırdı bizi :) Yorumla RienQuell +1 yıl Yakışır ama :|media.giphy.com/media/nkTKcl8fTWVZm/giphy.gif Yorumla
Evinlevin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Esmer değilse sarı saç çok yakışıyor. 1 1 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Bence de :) Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl kendi rengin daha iyi olur unutmuşsundur da hem onu 1 0 Yorumla
1903333 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kızıl ama ben hep doğaldan yanayım 1 4 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Doğal kırmızı yok ki :/ Yorumla 1903333 +1 yıl Yogun bakir kahve 6.46 tatlım bu doğal gibi Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Her yaşla uyumlu bir tonmuş evet :) Yorumla 1903333 +1 yıl Evet arkadaşimdan biliyorum çok güzel Yorumla
AnneMuge Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl Yaştan ziyade ten rengi önemli bı faktör. 1 0 Yorumla
Yalnızlık69 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kadının tipine göre değişir. 2 8 Yorumla mavisafircik +1 yıl Armutsa? Veya kiloluysa? Yorumla Yalnızlık69 +1 yıl @mavisafircik nasıl yani anlamadım. Yorumla mavisafircik +1 yıl Tipine gore derken? @Yalnızlık69 Yorumla Yalnızlık69 +1 yıl @mavisafircik işte saç rengi ne olduğuna bağlı yüz tipine göre yani değişir demek istedim. Yorumla mavisafircik +1 yıl Bende kizil dusunuyorum ondan sordum Yorumla Yalnızlık69 +1 yıl @mavisafircik gözlerin ne renk Yorumla mavisafircik +1 yıl Mavi Yorumla Yalnızlık69 +1 yıl @mavisafircik öyleyse sana kızıl çok yakışır. Çok uyumlu olur. Çok güzel olursun. Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl kızıl güzel :) 1 1 Yorumla -Pekutangac- +1 yıl Erkekler kızılcı çıktı :) Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Kahverengi 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Siyah saç 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar