Rengarenk saçların gittikçe yayıldığı son dönemde ünlülerin saç stilisti Guy Tang, oldukça fütürist bir saç modeli yarattı...Karanlıkta parlayan neon saçlar önümüzdeki sezonlara damgasını vuracağa benziyor...
Ya saçma salak şeylerin "moda" diye anılması 201x yıllarının modası heralde... Rengarenk saçları da sevmedim kısa paçaları da neon kafaları da. Ayrıca 10 kişiden ancak birisinde absürt bir renk görüldüğü bir dönemde "moda" olarak anılması da saçma.
Şu sitede ne zaman "önümüzdeki sezonlara damgasını vuracak" görsem hiç gerçekleşmiyor. Bu tıpkı televizyondaki uyduruk habercilerin"iddialara göre" haberlerine benziyor.
Geçen hafta deneyelim dedilerde istemedim. Gökkusagi modayken buda vardi. Simdimi cikartmislar ortaya. Seviyorum ben ama Şu an icin dusunmuyorum. Belki yazin.
Bu yasta bile kizlar bu durumdaysa... Ailelerini hatali buluyorum ben. Modaya gelince, son 3 yildir saglik bozucu bu uygulama moda olarak lanse ediliyor.
hemen yaptıracam 😂😂 hayırdır degişikmiyiz biz sanki gece hayatında takılıp karı kız düsüren gecelik aşk yasayan tiplermiyiz biz ne işimiz olur adam gibiyiz adama benzeyelim efendi gibi eve işe gider gelirim
çok ilginçmiş, kimbilir nasıl bir kimyasal sürülüyor saçlara, yazık bence ama tahminimce bilhassa genç arkadaşlarda kullanım bir hayli fazla olacaktır,.
bir zaman underground 2 oynarken arabaların altına koyardık bu neonlardan sonra mahalledeki tofaşlar floresan lambaları folyo ile kaplayıp arabaların altına takmıştı buda böyle bir anımdı işte
En İyi Cevaplar