Arkadaşlar saçlarım normalde sarıydı 3.4 ay önce sonra sıkıldım siyah yaptım herkes de begendi bende begendim ama yaz geliyor böyle sarıya dönmek istiyorum sürekli akıyor zaten 3.4 kere boyadım ama artık sıkıldım kuaföre gitsem sarı yapsam sizce saçlarım çok fazla yanar mı? yanarsa azcık uçlarından kestirsem benim korkum tamamen dökülmesi. önceki saçımıda koyuyorum sarıyı
Saçlarım siyah, sarı yapmayı düşünüyorum, yanar mı?
Merhaba ben kuaförüm eğer saçlarını %100 ünü açmak istiyorsan bu birax riskli saçını görmediğim için çok bir şey diyemiyeceğim ama olaplex kullanarak açma işlemini yıpranma payını minimuma düşürebilirsin ama açtıktan sonrada olaplex no3 bakımını alıp her banyoda kendin yapıcaksın düzenli bir şekilde ve saçlarınında %80 i yıpranmadan kırılarını aldırmana gerek yok
Ben saclarimi seneler evel peroksit kullanip sarartmistim, 15-20dk kadar kafamda birakmistim kafam hafiften yanmaya baslamisti, ama benim saclarim kisaydi, senin saclarin uzun oldugu icin yakmaya bilir. Iste saclarimin sari hali
Söyle birşey var normal bir kuaförde sanmıyorum çok kaliteli bir açıcı kullansınlar. Ama iyi bir kuaförde özellikle sor. olaplex kullanıyorlarsa gönül rahatlığıyla actirabilirsin yıpranmayı, yanmayı minimuma indiriyor
En İyi Cevaplar