Saç kremi saç bakımının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kesinlikle kullanmalısın! Saçların günlük etkenlerden dolayı çok yıpranır, saç kremi kullanarak sağlıklı görünmesini, yumuşamasını, kolayca açılmasını sağlayabilirsin. Ben her duşta saçlarıma mutlaka saç bakım kremi uygularım. Saçlarınızın ihtiyacına göre seçeceğiniz saç kremleri saçınıza bakım yapar ve onarılmasını ve canlanmasını sağlar. Ben düzenli olarak Elidor serilerini kullanıyorum saç bakımım için. Son zamanlarda ise 1 Minute Süper Saç Kremleri adeta vazgeçilmezim oldu.
Elidor 1 Minute Süper Saç Kremi
Bu saç kremlerinin genel olarak en sevdiğim özelliği çok kısa sürede güzel bir etki göstermesi. 1 dakikada saçlarıma hızlıca bir bakım yapıyor.
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
İçeriğinde bulunan kolajen ve hyalüronik asit ile saçları anında canlandıran bu saç kremi ile anında eski güçlü saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Ayrıca saçlara daha canlı ve parlak bir görünüm kazandırması da cabası :)
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi
Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi ise özellikle yıpranmış saçlara çok iyi gelecek bir saç kremi. Arjinin ve seramid ile güçlendirilmiş içeriği yıpranmış saçları besler saçı yıpranmalara karşı korur. Saçı nemlendirir ve yumuşaklık verir. Eğer işlem görmüş ve yıpranmış saçlarınız varsa Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi tam ihtiyacınız olan saç kremi. Kesinlikle saç bakım rutininize saç kremlerini ekleyin. Böylece yıpranan ve canlılığını kaybeden saçlarınıza bakım yapabilirsiniz.
Hayır kullanmamalı, saç dökülmesi hassasiyetin varsa kullanma. Eczanede saç dökülmesi için medikal ürünler var onlardan alıp kullanabilirsin. Eczaneden alınmış saç kremi olmalı ve saç dökülmesi karşııtı olmalı. Markettekiler tam tersi daha sıkıntılı saç derisi bağımlılık yapıyor bırakınca saç daha hızlı dökülüyor.
En İyi Cevaplar