Benim saçlarım kıvırcık ancak dipleri o kadar kıvırcık değil. Hangi kuaföre "nokta perma yapıyor musunuz" desem hiçbiri böyle bir şeyi bilmiyor bile. Belki nokta permayla diplerini kıvırcıklaştırabilirim diye düşündüm ama galiba olmayacak bir şey. Saçlarımın sadece uçlarının kıvırcık olmasını istemiyorum. Bunun için ne yapabilirim?
Ayrıca saçlarımın kıvırcıklarının daha küçük bukleler şeklinde (fotoğraftaki kızın saçları gibi) olmasını istiyorum. Permadan başka bunu nasıl yapabilirim? Perma yapmamı önerir misiniz? Bunu kime söylesem "senin saçların zaten kıvırcık" diyor. Off 😅
Bir de Elidor'un kıvırcık saçlar için olan şampuanını hiçbir yerde bulamıyorum. Piyasadan mı kalktı acaba? Başka ülkelerde satılıyor mu mesela? Gören var mı hiç? Nerede bulabilirim?
Daha belirgin bukleler için uyguladığınız yöntemler var mı?
Belirgin buklelere sahip olmak için öncelikle doğru bir şampuan seçimi yapmalısın.
Bukleleri belirginleştirecek bir saç bakım kremi kullanmalısın.
Saçlarının şeklini belirginleştirecek şekillendirici ürünler tercih et.
Benim bu konuda çok sevdiğim bir ürün var. Hem saç bakım kremi hem de şekillendirme özelliği ile kıvırcık saçların çok seveceği Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i denemelisin.
Eğer saçların düz/hafif dalgalı ise Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i duştan sonra ıslak saçına uygula, kremi uyguladığın saçını örüp bağlayarak uyu ve ertesi gün aç. Saçlarının dalgalarına bayılacaksın. Saçların dalgalı ise Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i duştan sonra ıslak saçına uygula, saçlarını kıvırcıklaştırıcı vigo ile kurut. Böylece daha belirgin buklelerin olacak :) Elidor 7/24 Belirgin Bukleler ile dalgalı ve kıvırcık saçlara sahip olmak çok kolay. Saç bakım rutinine Elidor 7/24 Belirgin Bukleler'i ekle ve gör :)
@BeBisHim Tabii ki uygun olur :) Saçlarını ıslakken örmeni, örmeden önce de Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım kremini kullanmanı öneririm. Böylelikle saçların kabarmaz kıvırcıklar daha belirgin hale gelir :)
Saçlarımız için doğru kremi bulmakta her zaman zorlanırız. Bukle belirginleştirmek için ihtiyacımız olan kremi bulmaksa sanırım bizi en çok zorlayan kısmı bu işin. Aslında belirgin bukleleri elde etmek kolaydır. Ancak sadece doğru adımlarla ve doğru bir krem sayesinde bunu başarabiliriz. Peki hangi kremle buklelerimizi daha belirgin hale getirebiliriz?
Efsane bir kremle bizi tüm bu dertten kurtarıyorum: Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi, bukleleri daha belirgin ve güzel hale getirir. Doğal bir görünüm elde ederek 7/24 belirgin buklelere sahip olmanızı sağlar. Denediklerim arasında saçlarımda etkisini en uzun süre devam ettiren krem Elidor oldu ve emin olun çok fazla denedim. Çok fazla...
Uygulayacağınız miktarı saç uzunluğunuza göre belirleyebilirsiniz.
Nemli saçlarınıza uygulamalısınız.
Saç diplerine değdirmeden tüm saçınıza eşit bir şekilde güzelce ellerinizle uygulayın.
Son olarak da saçlarınızı tarayın ve istediğiniz şekli verin.
Kesinlikle kokusuna da bayılacaksınız. Hafif bir kokuya sahiptir ve saçlarda ağırlık hissi vermez. Bazı kremler yağlanma sorunu yaşatır. Bu durumdan bıkmış olabilirsiniz ama Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi ile bu sorunu asla yaşamayacaksınız. Bu krem yağlanma yapmıyor ve yağlı bir parlaklık vermiyor saçlara. İçeriğindeki badem sütü sayesinde saçlarımızı güzelce besliyor hatta. İçeriğinde nemlendirme özelliği de var.
Hacimli ve doğal görünümlü bukleleri elde etmek için kesinlikle denemelisiniz diyorum. Yani Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi kullanmak için tam zamanı!
Bir önerim daha var size. Bu da yeni keşfim. Hem saçlarımıza ihtiyacı olan tüm bakımı tek başına sağlıyor hem de şekillendirmemize yardım ediyor.😍
İştee yeni keşfim: Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem
Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem
Hepimizin hayalinde güzel saçlar vardır. Yumuşacık ipeksi ve ellerimizden kayıp giden... Elidor bu hayalimizi göz önünde bulundurarak bu kremi tasarladı kadınlar için. Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem, saçlarımız için adeta bir sihirli değnek diyebilirim! Gerçekten tek kelime ile harika. İçeriğinde saçlarımızın beslenmesi için bir sürü faydalı vitaminli içerikler de var. Saçlarımızı yumuşacık yapar ve ipeksi hale getirir. Artık güzel ve mis gibi kokan saçlara merhaba diyebiliriz!🤩
Kremin kokusu 48 saat kalıcı özelliğe sahip. Üstelik ısıya maruz kalmaktan yıpranan ve bir türlü koruyamadığımız saçlarımızı da ısıya karşı koruyacaktır kesinlikle. Böylece saçlarımız daha fazla yıpranmayacak. Elektriklenmesi de ayrı bir dert... ama bunu da ortadan kaldırıyor Elidor. Daha güçlü saçlara sahip olmamıza yardımcı oluyor.🥰
Parlak ve canlı saçlara ne dersiniz? Evet!! Bunu da bize vadediyor. Artık hayallerimizdeki saçlara Elidor sayesinde sahip olacağız! Kesinlikle denemelisiniz. Hem kaliteli hem de son derece etkili. Başka ne isteyebiliriz ki? :)😍
Bukle saçları olan biri değilim. Dümdüz saçlara sahibim. Ama mașa yapınca özellikle uyguladığımda daha da belirgin ve canlı duruyor. Tavsiyem sana elidor 7/24 bukle belirginleștirici kullanmanı öneririm..
Selammm. Belirgin bukleler benden sorulur, saç rutini videomda her şeyi en ufak detayına kadar anlattım mutlaka göz at derim. Aklındaki tüm soruların cevabını alacaksın emin ol🤍
al benden de o kadar. koyu yeşil renkli hatta. şampuanın krizi var resmen. 3lü setini kullanıyorum ben o serinin. gel gör ki şampuanını bulamıyorum. bakmadığım market, kozmetikçi kalmadı ! hayır elidordan bier açıklama da yok ürün hakkında @Elidor?
Vala ben kıvırcıklığından bıktım sen kıvırcık olsa diyosun banyodan çık otacının şekillendiricisinden sür ucundan dibine dogru ama düz uçla değil yuvarlak uçla o zaman oluyor
Bnmde saçlarım kıvırcık. bu arada permami nedir düz saçlı bı tanidigimizin yaptığını duydum saçları hep dökülmüş 😂😂 bnce yapma derim. Elidoru bnde çok severek kullanıyorum ama şampuanı ni hiç görmedim. biraz ufak olan tüp de buklelestiren krem gibi bişey kullandım onuda biraktım. En iyisi kendi haline bırakmak. Sacima bı ara çok ısı verdim, buklelerin bozulduğunu farkettim. ısıyı bırakınca artık yavaş yavaş şeklini tekrar almaya başladı🙏😄
değil sacimin hic bir sekli yoktu hatta yipranmisti canim söyle düşün her gün isi kullanacagina banyodan sonra kremleyip kurumasini bekliyorsun emin ol daha az zarar veriyor