Saçlarımı açıcı ile açtım fakat tamamını değil. Ense kısmımı yoğun şekilde diğer yerlere de azar azar sürerek yaptım. Bilinçsizce sürdüm beklediğimden daha açık oldu ve orantısız biçimde oldu. Saçlarım korkunç oldu diyebilirim eski haline dönmesi mümkün mü ya da doğal yollarla yapabileceğim bir şey var mı? Çünkü daha fazla kimyasalla saçımı bozmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum. Açıcı ile açılan saç nasıl düzelir?Açıcı ile açılan saç
Açık renk saçlar çok hoşuma gittiği için uzun yıllardır platin tonlarına boyuyorum saçlarımı. Haliyle açıcı kullanmam gerekiyor ve zaman zaman saçlarım yıpranıyor. Özel bir bakım istiyor açıcı ile açılan saçlar, çünkü yapısı bozuluyor.
Açıcı ile açılan saç eski haline döner mi?
Açıcı ile açılan saç eski haline döner mi?
Saç açıcılar tamamen kimyasal ürünlerdir. Saçlarımızın yapısını kalıcı olarak değiştirir ve rengini açar. Zaten saçlarımızın yapısıyla oynamasaydı, rengini de açamazdı :) Dolayısıyla açıcı ile açılan saç kendi kendine ya da doğal yollarla eski haline dönmez. Saçları açıcı ile açmanın dönüşü yoktur.
Açıcı ile açılan saç nasıl düzelir?
Açıcı ile açılan saç nasıl düzelir?
Saçlarınızı açtıktan sonra sonuçtan memnun kalmadıysanız, güvendiğiniz bir boya markasıyla renginizi değiştirebilirsiniz. Ancak açıcıyı akıtamaz ya da doğal yollarla saçlarınızı eski halinize döndüremezsiniz. Saçlarınızın açıcı ile açılmış kısımları kesilene kadar açıcı saçlarınızda kalacaktır.
Açıcıyla açılan saç boyanır mı?
Açıcıyla açılan saç boyanır mı?
Saçlarınızı açıcı ile açtıktan sonra üzerine boya uygulayabilirsiniz. Ancak yine açık tonlarda boya uygulayacaksanız, bir iki gün beklemenizi öneririm. Çünkü açıcı saç diplerini de tahriş edebiliyor. Kaşıntı birkaç gün sürüyor. Üzerine boya sürdüğünüzde daha kötü bir sonuçta karşılaşabilirsiniz.
Açılan saç rengini koyulaştırmak mümkün mü?
Açılan saç rengini koyulaştırma
Elbette saçlarınızı açıp sonuçtan memnun kalmadıysanız, saçlarınızı ister doğal haline ister başka bir koyu renge boyayabilirsiniz. Alt zeminde açıcı olduğu için ilk boyamanızda saçlarınız yıkadıkça açılabilir. Ancak birkaç kez boyadıktan sonra saçlarınız yeni rengine alışacaktır.
Açılmış saçı tekrar açmak zararlı mı?
Açılmış saçı tekrar açmak
Saçlarınızda tam açılma gözlemlenmediyse, açıcı ile saçlarınızı tekrar açabilirsiniz. Ancak yine beklemenizi öneririm. Saç açıcı kullananlar genellikle saçlarının turuncu olmasından şikayetçi. Turunculukları mor şampuan kullanarak engelleyebilirsiniz, böylelikle tekrar açıcı kullanmanıza gerek kalmaz. Ya da açıcı kullandıktan sonra saçlarınızı boyayacaksanız, boyanızın içerisine bir miktar turunculuk karşıtı boya da karıştırabilirsiniz.
Haha 😂 bende kestirdim bir saat önce pişmanım.. Saçlarının uçlarını kestir sonra boya her ay kırıklarını al ki saç nefes alsın tekrar eski sağlıklı haline gelene kadar ısı kullanmamaya çalış artı saçını toplarken asla sıkı toplama
Ben ve saçıma ısı vurmamak imkansız gibi birsey evdeyken bile saclarimi yaparim maşalar ya da düzleştiririm ki okul açılacak 😭balyaj yaptirayim diyorum suzce nasil olur saci fazla yipratirmi
Malesef yok saçnı ilk rengine yakın bir renge boya
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boyasam bile boya akinca yine sari sac ortaya cikicak cunku sacin son hali o boya nasilsa akiyor sureklide boyayip sacimi yipratamam 😭😭yinede tesekkurler
açıcıyla açma nedenin nedir? Birde eski haline dönermiden kastın ne kuzum ona göre bişey söyliym..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sac rengim normalde cok guzeldi kumral guneste sariya caliyordu ablamin oksidanindan surdum o hic bise yapmadi acmaz sandim yriyeten sac acici aldim onuda orantisizca surdum sac korkunc oldu resmen seytana uydum guzelim saclarim sacma sapan bisi oldu aralar hafif sari ense sapsari boyarsam boya akinca eski haline donecek yine sari olcak uzamasida cok uzun surer sizce ombre ya da balyaj mi yaptirayim bilemiyorum artik dogalligi gitti nasilsa
Tatlım saç dipten uzar yani uçtan değil dipten uzayan saçin kendi renginde çıkar yani eskisi gibi. Ve de sen bu saçını uzatarak ucunda kalan sarı renkleri kestirebilirsin. Ama saçının uzaması için sabretmen lazım 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bugun açici uygyluycam saçima sence hepsine mi suruyim korkuyorum
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle hepsine uygulama pisman olursun ben resmen saatlerce agladim hic birseyden bukadar pismanlik duymamistim eger degisiklik istiyosan kendin elleme kuafore git eger param yok diyosanda sadece az bir tutamina dene ve sac uclarina dene cunku aaci yakiyor ve yipratiyor en azindan kotu olusa kestirme sansin olur
Sadece uçlara sürsem bir sorun olurmu. Saçim siyah benim 10.1 sari boya aldim birde. Diplerin açik olmasini istiyorum ama herkes tutmaz diyor. Açiciyi napiyim peki
Bak oksidan degil 5 tl ye saç açıcılar var boyadaki oksidan pek bir ise yaramiyor ama tek paket halinde satilan açıcılar cidden aciyor saçları sacı yakiyor cunku eger saclarin fazla koyu ise bilen birisiyle yap derim seninkide orantisiz olabilir eger diplerinide acmayi dusunuyorsan eger profosyenel yardim al sende saclarindan olma derim
Biraz üstünden zaman geçsin saçlarını yeni boyadıysan biraz diplerin gelsin ilk önce uçlarına sür sonra 15 dk bekle diplerine sür dipler hemen açılacaktır. dipleri Olabildiğince arındır sonra uçlarına sür tekrardan çünkü siyah saçın uçlarını acıcakken diplerini yakabilirsin. Uçları koyu bakır olucak dipleri sapsarı olucak en az 1 2 gün sonra uçlarını tekrar aç saçların yanmamış olucak. ❤ Denendi onaylandı. Uçlarını açarken diplerine degdirmeyeye özen göster
En İyi Cevaplar