Arkadaşlar son 1 yıldır saçlarım hızla beyazlaşmaya başladı. İnternetten saça doğal rengini veren ilaçlar pazarlanıyor ama ne derece sağlıklı orası meçhul. Bana önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı acaba veya aynı sorunu yaşayıp da bir ürün kullanan var mı? Beyaz saçlara çözüm nedir?beyaz saçlara çözüm
Saç beyazlaması kadınlarda olduğu gibi erkelerde de oldukça sık görülmekte. Birçok kişi beyaz saçlara çözüm aramakta. Beyaz saçlara çözüm bulan var mı diye merak edenler buraya!
Saç neden beyazlar?
Saç beyazlamasının birçok sebebi bulunuyor. - Saçlarımıza renk veren pigmentasyonun azalması - Yaşın ilerlemesi - Stres ve hormonlar - Diğer faktörler saçın beyazlamasına sebep olabilir.
Beyaz saç çözüm burada! Beyaz saç nasıl siyahlaşır?
beyaz saçlara çözüm
Beyaz saçlara çözüm hindistan cevizi yağı küründe saklı
3-4 bardak hindistan cevizi yağı içine Hint Bektaşi üzümü konulmalı ve bir süre bekletilmeli. Haftada bir kere olacak şekilde saçlara uygulanmalı ve 40 dakika beklenmeli. Bu kürü kullanıp beyaz saçlarım siyahlaştı diyen birçok kişi var. Denemeye değer :) Hindistan cevizi yağı beyaz saç kullananlar gayet memnun.
Beyaz saçlara kesin çözüm için çay kürü
Siyah çay, soğan kabuğu ve defne yağı karışımını saçlarına düzenli olarak uygulamalısın. İki litre su içerisinde siyah çay, soğan kabuğu ve defne yağı kaynatılır. Karışım ılık hale geldikten sonra saçlara güzelce uygulanır. 30 dakika bekletmek yeterli olur, her gün uygulanması tavsiye edilir.
Beyaz saçlara çözüm bulundu! Köri bitkisi
Yemeklerde baharat olarak kullanabilirsin. Ayrıca yapraklarını ezip saçlarına uygulayabilirsin. Beyaz saçlara bitkisel çözüm olarak oldukça ideal. Köri bitkisinin yapraklarını iyice ezip, sürülebilir kıvama getirin. Sonrasında saçlarınıza uygulayıp, 20 dakika beklettikten sonra iyice yıkayın.
Beyaz saçlara çözüm olacak ceviz kabuğu!
Ceviz kabuğu beyaz saç yorumlarında muhtemelen denk gelmişsinizdir. Beyaz saçlarından ceviz kabuğu ve ceviz yaprağı sayesinde kurtulan birçok kişi var. Ceviz yaprakları 1 litre su içerisinde iyice kaynatılır, kaynama sonrasında içerisine iyice ezilen ceviz kabukları koyulur ve 40 dakika bekletilir. 40 dakika sonunda su da ılık hale gelir ve saçlara iyice uygulanır. 30 dakika sonunda saçlar yıkanır. 2 Günde bir bu uygulamayı tekrar edebilirsiniz.
normal çayla siyah çayı demle. ama bak kaynat demiyorum demle. kaynamış suyun içine at yani. 15 dk bekle sonra süzüp sçaına sür 30 dk beklet yıka. haftada 3 kez yap kapanacaktır günden güne. araştırabilirsin bu tarifi internetde var
Bu genç yaşta ne beyazlamasıymış bu? Kendine bakmıyorsun.. :) Sağlıklı, dengeli ve doğal beslen, yumurtayı eksik etme kahvaltıdan. Yaş 42 ben daha simsiyah saçlarla dolaşıyorum.
Bazı insanlarda var bence harika duruyor kardeşim hiç kötüsüne rastlamadım benimki turumcusu mesela özel hisset kendini : )
1
5 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
bence sorun değil ama arkadaşlar sürekli olum ne bu beyazlar falan diyolar hergün, ve sevgilimin olmamasının sebebinin falan lisede , sebebi budur , arkadaşlar öyle bahsedince utanıyorum çok :( sarı renge falan çevirememmi beyazları?
Alakası yokk... benim birçok tanıdığım beyaz saçlıdır aileden gelir 40 50 yaş.. vs... alnının acık olması saçlarının döküleceğini söylemez ailende varsa kellik %40 ihtimal gelir belki yoksa gelmez sıkıntı strese geliyorsan cok ordanda dökülür.
babamın saçları dökülmüş ama amcamın dökülmemiş. babamında dökülme sebebi amcam kaza geçirdiğinde 2 3 gün hiç uyumamış ondanmış öyle diyorlar :) doğrumudur
Bak seda sayan'da gördüm beyaz saçları doğal rengine çeviren bir şey var bunu saçların rengine dönene kadar kullanıyorsun sonra ölene kadar beyaz saçsız kafa rahat dolaşıyorsun ben araştırıp sana ismini veririm.
erkek arkadaşımında saçları beyaz ve çok beğenirim bence bu özelliğinin kıymetini bil ve anket yaparsan çoğu bayan beyaz saçlı olgun görünümlü erkekleri çok beğenir ;)
1
5 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
liseye gidiyorum ama hiç sevgilim olmadı arkadaşlarımda bahsedip duruyolar utanıyorum ki ya :(
öz güvenini kırmalarına izin verme ileriki yaşlarında görünümünün avantajlarını göreceksin ben hiç rastlamadım beyaz saçın bir erkeğe yakışmadığını inan diğerlerine göre daha karizmatik görünüyorlar sevgilinin olmayışı beyaz saç değil eminim kendine güvensizlik sadece ve onların bakış açısını değiştirecek olan kişide sensin saçlarını çok beğendiğini dile getir her zaman çok işe yarayacak emin ol ;)
Anneannem yaşlı bir hatun olsa da beyazları o kadar az ki şaşırırım. Sırrı da ceviz kabuğu. Ama ben hiç denemedim, sanırım yaş ceviz bulmak lazım, kaynatmak o suyu saklayıp kullanmak gerekiyor.
Pigmentlerin ölüyor tabiki de bir çeresiyok boyadan başka. Sakın kına yakayım deme o çok sakıncalı istersen boya saçlarını sarıyı kullanabilirsin beyazları yok gibi gösterecektir
boşver takma ne boyaması. bazı erkeklere beyaz saç ayrı karizma katıyor bırak olduğu gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her gün bir diş sarımsak yut. Beyazlamayi önler, saçların siyahlaşır.
0
5 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
20 30 belkide daha fazla beyaz saç vardır, ne kadar sürede etkili olurki? bide bir sitede de okumuştum ama hiç işe yarayanı falan var mı başarılı olabilen var mıbilmiyorum malesef :(
En İyi Cevaplar