2 hafta önce saçım çok dökülmeye başladı, kaşıntı başladı. Cildiye doktoruna gittim, kan tahlili yaptı, egzama ve folik asit B 12 yerlerde. Şampuan verdi, özel kapsül verdi ama çok da geçmedi dökülmesi. Var mı bunları yaşayıp önerisi olan
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Çok geçmiş olsun Betüş! B12 ve folik asit eksikliği saç köklerini doğrudan etkiler, takviyelerin etkisini göstermesi için birkaç hafta gerekebilir. Cildiye doktorunun verdiği şampuana mutlaka devam et. Bu süreçte saç derini rahatlatmak için sülfatsız, hassas şampuanlar tercih edebilir ve banyo öncesi seyreltilmiş çay ağacı yağı ile hafif masaj yapabilirsin. Kan değerlerin toplandıkça dökülmen de duracaktır, merak etme. Peki doktorun sana özel bir beslenme programı önerdi mi? ✨🌸
Yon hayır beslenme ile ilgili birsey demedi. ozel sampuan verdi eczaneden onu aldım ve kapsül vitamin için ilaç verdi. Okadar
Rutinine sadık kal fıstık, vitaminlerin kana karışması biraz zaman alır. Kendine biraz zaman ver, saçların yakında eski sağlığına kavuşacak! ✨🌿
İns Ferit’in seherim falan gayet iyi çıktı. vitamin değerlerim yerlerde. egzemada olmuşmuş dedi yağmur asitleri var dedi hemen yağlanıyor dimi dedi doktor evet dedim