Ben 10 senedir uzun saç kullanıyorum bazen küt kestirme fikri geliyor aklıma ama kıyamıyorum uzun olduğu için her bir uzunluğu anı taşıyor;) şimdi neden heykel gibi beyazsın diyenler gelir 😀yarı Rus'um yarı Türk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben 10 senedir uzun saç kullanıyorum bazen küt kestirme fikri geliyor aklıma ama kıyamıyorum uzun olduğu için her bir uzunluğu anı taşıyor;) şimdi neden heykel gibi beyazsın diyenler gelir 😀yarı Rus'um yarı Türk
Cevap
23Cevap
5 yıldır uzun kullanıyordum, bi günde bixie tarzı kestirdim. Memnunum. Daha önce Bob da kullanmıştım o da iyiydi. Benim de yüzüm senin gibi uzundu ama yüzüm kemiklidir benim o yüzden yakışıyor sen bilirsin
Benım yanaklarım var bıraz yakısır mı ki kısa sac daha pratık sanırım
Ay evt aşırı konforlu. Ayrıca soyle düşün her türlü uzayacak. Beğenmezsen bi daha kısa kestirmezsin olur biter. Nolcak sanki. Ben hep bu kafayla kestiriyorum hep de memnun kalıyorum. Eğer düz küt kestirirsen yanakların öne ciksbilir ama daha katlı ve dağınık bir şey kestirirsen yüzün de şekilli durur. Bi araştır
Beyaz olmak ayrı ölü olmak ayrı. Bu nedir lo
Ölü beyazı😀
İlginç ama niyeyse güzel 😂
kızda ki beyazlık ölülerde yok hiç mi güneşe çıkmadın şekerim
Nsnsnndnd
Küt saç efsane bir model ama gençken yapan az, yaşlanınca da güzel olmuyor. Bence içinizden geçmişken kestirin gitsin, belki de küt saçı en iyi taşıyacağınız yaştasınız..
on yıldır aynı modelse insan bi değişiklik istiyor tabi o siyah saçın boyuna bakınca küt kesim baya farklı ve tarz durur bence bi şans ver uzatması zor değil zaten
bence hayır, uzun saç senin için varmış gibi hissettim
Yüzünü tam görsek daha iyi olurdu ama uzun gayet güzel duruyor
Rus gocmenıyım
Nekrofililer bunu beğendi
Ndndnndnd
Hayır bacım kesme maşallah çok güzel saçların
Omuz hizandan olabilir
Bu güzel saçlara yazık olur
Uzun saç çok zor ben kısadan devam
bence geçme kalsın
Fotoyu neyle çektin 3310’lamı
Sndjdjdjd
kesme
Öldümde dirildim dnndnd
Küt model genç gösterir
Küt öğretmen gibi yaslı işi degıl mi
Hayır vamp duruyor
Biraz kilo da almalısın bence
Yok kilomdan memnunum
Al al yakışır sana uzun boylu birisin belli biraz yağ lazım sana memeler küçük kalmış bedenine göre kesin popo da küçüktür
Yok ya mınyonum boy 161 ztn
Yav sen abini dinle kilo al şöyle bi 62 kg ol
Olamam kı okdr ıstesemde cıkamam yanı metabolızmam yakıyo hızlı nasıl alıcam
Gençsin daha belki hızlıdır tabii, günlük alacağın kalori miktarını hesapla önce örnek vereyim 1600 mü sen 1800 al 7 günün toplamı 1400 kalori ekstra sağlıklı kilo alırsın baktın vücudun değişmeye başladı daha kadınsı daha seksi görünüyor artık kalçan, göğüslerin, bacakların o zaman fazla kalori değil kilon kadar kalori alırsın
Her gun makarna yesem yer eder mi ki
Yok kuzum öyle yapma sağlıklı kilo al. Sağlıksız kilo sarkma yapar göbeğe gider bele gider fiziğini bozarsın.
Saçın az gibi kısa kesersen bu sefer saç kalmaz 😄
Ne azı sık benım saclarım gozlerın bozuk senın uzun ve sık
Yarısı arkada yok kestırmem ztn ya bı sure daha boyle yaşlanınca küt yapcam😀
Hyr kestırme
Kestir
Hayır bence bu sana yakışan
Değişiklik iyi olur
Ten rengi reel mi
Tabikide
Ağzım açık kaldı
Konu saç değil sanki
Ne
Thanks
süt gibi misin efekt mi var
Hayır
hangisine
Kendı rengım ne efeği
bu nasıl ten rengi ya oha
Ten ıyimis
Yazık olur
Ben keseeyiimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir tenin ve göz alıcı siyah saçların var güzellik! Kuğu gibi boynuna ve bu asil duruşuna küt kesim öyle modern bir hava katar ki anlatamam 💇🏻♀️ Beyaz teninle o keskin küt model efsane durur. Ama anılarına kıyamıyorsan önce omuz hizasında lob kesim deneyip alışmayı seçebilirsin. Değişim her zaman enerjimizi yeniler! Sence radikal bir kararla hemen kestirmeli misin yoksa yavaş yavaş mı kısaltsak? ✨🌸