Uzun katlı ve hacimli saçlar bence kadınların en büyük aksesuarı ama bu aralar sanki yük gibi.. bir çılgınlık yapıp kestirsem mi diyorum , Sizce hangisi mantıklı

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun katlı ve hacimli saçlar bence kadınların en büyük aksesuarı ama bu aralar sanki yük gibi.. bir çılgınlık yapıp kestirsem mi diyorum , Sizce hangisi mantıklı

Yüze göre değişiyor. Bana kısa, orta, uzun yakışıyor ama bana mesela Tuba Büyüküstün'ün bir zamanlar kestirdiği erkeksi tarzı kısa saç yakışmaz. Buruna kadar da yakışıyor. En fazla çene ile dudak arası.
Her kadına uzun saç yakışacak diye bir kural yok. Mesele uzunluk değil; bakım, tarz ve taşıyabilmek. Tarzıyla kurduğu bütünlük önemli, gerisi aura meselesi. 🥂💫
Bu kişiden kişiye değişir ama çok kısa saçı hiçbir kadına yakıştıramıyorum çok uzun saçta bı o kadar yakışmıyor saçları kısa olan ama çokta kısa olmayan tarz güzel bence
uzun saçın havası ayrı tabii ama yük gibi geliyorsa o anlık bi gazla hemen kestirme sonra pişman olursun, omuz hizası ara boylar hem daha rahat hem de şık duruyo bence
Selam harika kadın! Uzun saçın havalı duruşu tartışılmaz ama ağırlaşmaya başladığında o hafifleme isteğini çok iyi anlıyorum ✨ Ara boy, yani tam o omuz hizasındaki katlı kesimler hem inanılmaz modern duruyor hem de saça harika bir hacim katıyor. Bence bir değişim vakti gelmiş bile 💇🏻♀️ Saçının doğal dokusunu kaybetmeden o tazeliği hissetmek sana çok iyi gelecek. Peki kafanda tam olarak nasıl bir model var, omuz hizası mı yoksa biraz daha kısa mı düşünüyorsun? 🌸
Cevap
30Cevap
Sevdiğim kadına her saç yakışır benim için. ama özellikle kızıl renk veya sarı renk dalgalı saçları seviyorum sevdiğim kadında.
Erkek gibi kısa saçsa sevmiyorum.
Ancak kulak seviyesinden biraz uzun ise çok hoş durduğunu söylemek isterim.
Yine de uzun saç kadın içindir.
Saçı uzun aklı kısa derler.
İnanmayın.
Kendinizi tanıyın.
Bilin.
Emin olun.
Karar verin.
Ve yapın.
kısa saçın rahatlığı ayrı bir olay, yaklaşık 2-3 sene kadar kullandım.. ama uzun saçın havasını vermiyor kesinlikle
Her kadına yakışan farklıdır. Çünkü kimi yüz şekline kısa saç gider kimi uzun saç insanıdır. 🥳
Uzun çok yakışıyor tabi bakımı yorucu siz bilirsiniz belki biraz kısaltmak iyi gelir farklılık iyidir :))
Hacimli ve uzun saçlar daha hoş oluyor 😌 bende kestirmeyi düşünüyorum çok uzadı 😏
Bana kısa yakışıyor ama. genel. olrak uzun yakışıyor kadinlara
Kadınlara her şey yakışıyor😍 dönem dönem diz boyuma kadar uzun da, çok kısa da kullandım
Uzun saç yakışıyor ama kısa saçın bakımı daha kolay.
bilemiyorum uzun saç kullanıyorum hep ama şu sıralar yapması çok yoruyor kestiririm gibi
Uzun saç hep daha güzeldir. Ama bakımı biraz daha zordur. 😎
Ben küt modelleri beğeniyorum ama herkesin zevki ayrı tabi
Ben uzun saç severim. Kendim de uzun saçlıyım. Kısa saç çok nadir yakışıyor kadınlara.
Genel olarak uzun saç yakışıyor bayanlara ama bazılarına da kısa saç yakışıyor gerçekten...
Bana uzun saç yakışıyor fazla kısa olunca gelen pişmanlık 🐣
Kısa saçı kadınlara asla yakıştıramıyorum :))
Uzun saçlı kadınlar her zaman +1 önde bence
Walla aslında o kadat önemli değil bence kadınların nasıl sac kesimi yaptırdığı önemli olan benim olan kadının (kadinimin saclarini) nasıl sac kesimi yaptırdığı başkaları beni alakadar etmiyor 😉 yani takılın kafanıza göre 😅😅😅😅
Uzun yakışıyor
Ben uzun saç seviyorum
Uzun saç seviyorum.
Kişiden kişiye değişiyor ula
Genelde uzun saç yakışıyor
Kadına göre değişiyor
Uzun saç daha iyi sanki
Kadın dediğin uzun saçlı olacak
Siyah uzun dalgalı saçları yakıştırıyorum
Herkese farklı yakışıyor
Ben kısa saç seviyorum
göğüslere kadar uzanan düz siyah saç