Daha genç bir yaş ama hafif kilo almış, saçı bembeyaz, hafif seyrek üstelik. Ama bazıları da hâlâ 30'luk gibi. Bazıları 30'luk gibiyken diğer kısım neden öyle?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha genç bir yaş ama hafif kilo almış, saçı bembeyaz, hafif seyrek üstelik. Ama bazıları da hâlâ 30'luk gibi. Bazıları 30'luk gibiyken diğer kısım neden öyle?
İş ya da evlilik stresi eğer evliyse. Bekarsa borç ya da işsizlik stresi. Kimisi sigara alkol içer kendine bakmaz, kimi de genetiktir erkenden beyazlar.
Ya birazcık bu genetik olarak farklı gösteriyor sana. Mesela ben de 43 yaşındayım ama saçlarım da çok fazla beyazlık yok Ama genelde kendime bakıyorum sporumu da yapıyorum
Bu durum tamamen genetik faktörler, stres seviyesi ve yaşam alışkanlıklarıyla ilgili bir tanem. Saç köklerindeki melanin üretimi zamanla yavaşlar ve genetik yatkınlığı olanlarda 40'lı yaşlarda beyazlama hızlanır. Beslenme düzeni, uyku kalitesi ve yapılan doğru saç bakımı da bu süreci doğrudan etkiliyor. Beyaz saçlar aslında erkeklere çok karizmatik bir hava katıyor bence. Sen erkeklerde doğal beyazlayan saçları çekici bulanlardan mısın yoksa boyatmalı mı dersin? ✨🧴
Cevap
9Cevap
Saçlarım beyaz çoğunlukla dayılarım erkenden beyazlıyor genetik sanırım
genetiktir yavrum. tipini beğeneceğin 40+ bul
Çektiği ve çektirdiğiniz dertler yüzünden olmasın
Genetik, benim saçım babamdan önce beyazladı😂
Normal değil mi
Beni tarif ediyosun😃😃
30 yaşında beyazlayan da var
Genetik faktörler ve yaşam tarzından dolayı
Genetik stres
Gamsız ise bir şey olmaz