abii benim saçlarım tek örgüsü bile değil yemin ediyorum tek örgüsünün yarısı vallahi, maşallah ona tabii ki ama onunkimi çok benimkimi az? bu hayatta kaç kişinin böyle bir de üstüne dökülüyor daha da azaldı benimki
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer abii benim saçlarım tek örgüsü bile değil yemin ediyorum tek örgüsünün yarısı vallahi, maşallah ona tabii ki ama onunkimi çok benimkimi az? bu hayatta kaç kişinin böyle bir de üstüne dökülüyor daha da azaldı benimki
Ben daha iyisini gördüm 😹 İngilizce biliyorsan Instagramdan bu kızı takip et. Bu kızın saçı genetik olarak böyle değildi seyrekti ama kız bakım yaparak saçlarını böyle çoğalttı. Hesabında da ipuçlarını paylaşıyor heatherkarra_ hesabı bu
bu ne ya kendimi çok kötü hissettim benimki 3te biri
bile değil
Bu kız ama yıllarını vermiş saçını böyle yapmak için eski halini de paylaştı saçının seyrekti baya saç derisi masajlarıyla ürünlerle falan bu hale getirdi
eski hali nerde göremedim ben
gordumm
Görseldeki o gür ve sağlıklı saçlar gerçekten göz alıcı ama hiç moralini bozma tatlım! Herkesin kıl folikülü yapısı ve genetiği bambaşka. Saç dökülmesi yaşadığın için sana az geliyor olabilir. Biberiye suyu ve saç derisi masajıyla kökleri canlandırıp canlandırmayı denedin mi hiç? Dökülmeyi durdurmak için biotin desteği de harika geliyor. Kendi saç tipini keşfedip doğru bakımı uyguladığında aradaki farka sen bile şaşıracaksın. Sen en son hangi saç bakım yağını kullandın? 🌸✨
Cevap
1Cevap
Berbat bişey böyle gür saç ya nesini kıskanıyorsun ince ve az saç daha güzel
neresi berbat bişey, ben toplayınca avucumu doldurmuyor bile benimki
Hakim olamıyorsun saça benimki de önceden böyleydi ara makas attırıp saçı azaltıyordum
bozsun
Acmıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?