10 gü

Directions Plum mor boya 9.1 küllü sarıda zamanla maviye ya da bakıra mı dönüyor, deneyen var mı?

Arkadaşlar selam. Senelerce saçımı açtıran bir insanım. Şu anda 9.1 küllü açık sarı-bebek sarısı arası bir renk. Ama ara ara dinlendirmeye alıyorum yine o aşamadayım çünkü ense kısmından saçlarım kopmuş. Daha önce dinlenme aşamasında Jeans Color ametist ve violet boyalarını kullandım ve kendi saçım koyu kestane siyaha yakın olduğu için dipten çıktıkça
görüntüsü de güzeldi. Bu uzatma süreci bittiğinde 3 ay saçımdan boyayı akıtmaya başladım ve grimsi bir ton olarak geri eski haline döndü. Yani kendi alt tonuma döndüm sayılır ve renk yansımaları bile kalmadı. Ama artık Jeans Color gibi canlı renkler istemiyorum birçok marka araştırdım. Tarzım da romantic goth ve Directions’un plum tonunu çok beğendim tarzıma yakışacağını da düşünüyorum ama araştırmalarım sonucunda yurt dışı paylaşımlarında maviye döndü saçımda kaldı gibi şeyler okudum. AI üzerinden araştırdım vişne alt tonlu olduğu için şeftali-bakır yansımalar kalabilir diyor kafam çok karıştı benim saç tonumda daha önce mor-koyu mor kullanıp eskiye dönmüş olanlar var mı? Saçlarım çok gür ve kalın telli. 1 sene idare edip tekrar sarıya dönerim muhtemelen alt tonu da mahvetmek istemiyoruuum
Directions Plum mor boya 9.1 küllü sarıda zamanla maviye ya da bakıra mı dönüyor, deneyen var mı?