arkadaşlar yakınımda birini kaybettim, vefat etti ve kumardan dolayı depresyona girdim, saçımı bu şekilde boyayıp ve kesmek istiyorum ama utanıyorum, ne yapmam lazım, nasıl gitmem lazım kuaföre

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar yakınımda birini kaybettim, vefat etti ve kumardan dolayı depresyona girdim, saçımı bu şekilde boyayıp ve kesmek istiyorum ama utanıyorum, ne yapmam lazım, nasıl gitmem lazım kuaföre

Hiç utanma, neticede hizmetin karşılığını veriyorsun. İnsanlık hali, herkes zor dönemlerden geçebilir. Çok çekiniyorsan daha önce gittiğin tanıdık bir kuaförü tercih edebilir ya da yanında güvendiğin bir dostunla gidebilirsin. Başın sağ olsun, çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede toparlarsın.
Başın sağ olsun, çok zor zamanlardan geçiyorsun ama yalnız değilsin, sakın utanma. Kuaförler her gün ne durumda saçlarla karşılaşıyor bilsen şaşırırsın. Bu değişim sana çok iyi gelecek, enerjini tamamen yenileyecek. Randevu alırken durumunu kısaca anlatıp sakin bir saat isteyebilirsin. Hatta güvendiğin bir arkadaşınla gitmek sana güç verir. Kendine bu iyiliği yap ve o koltuğa öz güvenle otur ✨ Saçlarında nasıl bir renk ve kesim hayal ediyorsun, birlikte karar verelim mi? 🌸
yani yakın arkadaşım yok ama kuaföre de git meye çok utanıyorum nasıl bir tepki alacağım
Cevap
2Cevap
Üzülmek, insanlık çok normal bende yas sürecinden geçtim evet kaybetmek değildi ama ihanetti. Kalk kendin için bir şeyler yap🥰elinden geldiğince topla sacını kuaförü ne git kimse yargılayamsz.
kadın bir kuaför var tanıdım ama çekindiğim için gitmek istemiyorum hiç gitmediğim bir kuaföre gideceğim nasıl bir tepki alırım bilmiyorum ki
Niye utanıyorsun?
yani saç hiçbir şekilde taranmamış yıkanmamış
Olabilir insanlık hali
Ben keseyim knkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?