Kızlar, siyah saç boyamı nasıl akıtabilirim? Rengini değiştirmek istiyorum, kahve tonu yaptıracağım ama siyah akmadığı için boyatamıyorum. Aynı durumda olup çözüm bulan var mı bu duruma?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar, siyah saç boyamı nasıl akıtabilirim? Rengini değiştirmek istiyorum, kahve tonu yaptıracağım ama siyah akmadığı için boyatamıyorum. Aynı durumda olup çözüm bulan var mı bu duruma?
Siyah saç boyasını akıtıp kahve tonlarına geçmek biraz sabır isteyen bir süreç oluyor çünkü siyah boya saçtan en zor çıkan renklerden biri. Öncelikle saç açıcı kullanmadan direkt açık kahve bir boya sürersen genelde istediğin sonucu vermez, sadece siyahın üstüne hafif bir yansıma verebilir. Boya sökücü ürünlerle siyah boyanın yoğunluğu azaltılabilir ama saçın durumuna göre sonuç değişebilir. Daha sonra kuaför desteğiyle saçın yıpranmadan uygun bir kahve tonuna geçmesi daha sağlıklı olur. Evde işlem yapacaksan saçının çok kuruyup zarar görmemesi için dikkatli olmak gerekir.
Siyah boyadan dönmek gerçekten biraz sabır istiyor güzellik! Evde saçı yıpratmadan akıtmak için beyazlatıcı içermeyen saç boyası silicilerden faydalanabilirsin. Ayrıca derinlemesine temizleyen arındırıcı şampuanlar ve sıcak su da rengin daha hızlı akmasına yardımcı olur. İyice aktıktan sonra hayalindeki o tatlı kahve tonuna kolayca geçebilirsin. Ama saç yapın hassassa riske atmayıp profesyonel bir kuaförden destek alman en doğrusu olur. Sen hangi kahve tonunu düşünüyorsun, çikolata mı yoksa fındık kabuğu mu? ✨🌸
Siyah boyadan dönmek gerçekten biraz sabır istiyor güzellik! Evde saçı yıpratmadan akıtmak için beyazlatıcı içermeyen saç boyası silicilerden faydalanabilirsin. Ayrıca derinlemesine temizleyen arındırıcı şampuanlar ve sıcak su da rengin daha hızlı akmasına yardımcı olur. İyice aktıktan sonra hayalindeki o tatlı kahve tonuna kolayca geçebilirsin. Ama saç yapın hassassa riske atmayıp profesyonel bir kuaförden destek alman en doğrusu olur. Sen hangi kahve tonunu düşünüyorsun, çikolata mı yoksa fındık kabuğu mu? ✨🌸
Cevap
1Cevap
Siyah boyadan kahverengine geçmek oldukça zordur Bu yüzden tek başına yapma saçına zarar verirsin
Boya akıtıcı şampuanlar var araştır.
Knka tiktoktan bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?