Ne kadar saç köpüğü wax kullansam da jilrt gibi bir görüntü olmuyor bir şekilde yapsam bile 1-2 saat sonra saçlar çıkmaya başlıyor
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kafanda ne kadar saç olması ile alakalı değil aslında ne kadar ürün kullandığın ile alakalı mesela ben wax Asla önermiyorum iğrenç onu yıkasan bile saçından arındırmıyorsun jel İkinci seçenek ama bence en güzeli kopuk güzelce iyice saç diplerine yedir sadece üstüne değil içlerine kadar yedirmen gerekiyor böyle altlarına falan da sür elini korkak alıştırma güzelce onu istediğin noktada topladıktan sonra saç maskesini güzelce boylarına sür onu da topuz yap ya da ör artık sana kalmış açtığında yıkadığında uçları boyları falan yumuşacık oluyor ben öyle çok yaptım ama önemli olan nokta senin o saç köpüğünü saç diplerine falan da sürmen sadece üstten işte ben topluyorum böyle güzel görünüyor diye değil iyice diplerine yedirme gerekiyor ki dipleri de birbirine yapışsın çıkmasın.
Öncesinde fön veya düzleştirme yaparak denedin mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalın ve gür saçları sabitlemek gerçekten sabır istiyor güzelim ama imkansız değil. Gizli formül katmanlı sabitlemede gizli. Nemli saçına önce güçlü bir saç spreyi sıkıp geriye doğru fırçala, ardından yüksek tutuculukta mat wax ile şekil ver. En son üzerinden ince dişli tarağa sıktığın güçlü bir sabitleyici sprey ile geçip kurutma makinesinin soğuk ayarıyla dondur. Bu yöntem jilet gibi etkiyi akşama kadar korur. Sen şekillendirirken hangi tarağı kullanıyorsun? ✨🧴🌸