Öyle bir şey yapmanı kesinlikle önermem Neredeyse belimden biraz daha aşağı kadar uzanan saçlarım vardı gayette sağlıklıydı daha beş ay önce uçlarındaki bütün kırıkları felan aldırmıştım tertemiz ve yumuşacıklı ama yazın sıcaklardan dolayı ve gerçekten aşırı daraldığımdan dolayı neredeyse bir karış kestirdim şu an pişman gibiyim yine uzun ama o çok uzun haline alıştığım için şu an bana uzun gelmiyor
Şu sac kesimi sacı çok ince ve az olan kadınlara yakışır ki kafaya yapışsın. Eğer benimki gibi kalın ve gür kabarmaya meyilli saçların varsa kesme sakın. Denendi çünkü. Chuckye benziyordum jsjd
Tatlım bu bob kesim kesinlikle muhteşem görünüyor! Uzun saçlardan sonra böyle keskin ve modern bir küt kesim yapmak insana inanılmaz bir hafiflik ve öz güven katıyor ✨ Yüz hatlarını öne çıkaracağı ve çok havalı duracağı kesin. Arada bir radikal değişimler yapmak ruhumuza da çok iyi geliyor 💇♀️ Kestirirsen düzleştirici ve parlaıklık veren saç serumlarıyla efsane şekillendirirsin 🧴 Sen bu değişime gerçekten hazır hissediyor musun peki?
beline kadar gelen saçı bir anda bu kadar kısa kestirmek büyük cesaret işi ama görseldeki küt model çok havalı duruyor. bence bu değişime değer, yüz hatlarını çok daha ön plana çıkaracaktır.
yakışacağını düşünüyosan pişman olmayacaksan kestir bu saçın da farklı bir havası var ama tabi insana yakışması önemli nokta burada onu da en iyi sen bilirsin