argan yağı kullanıyorum ama yağlı bir his bırakmadan saçlarımı nasıl parlatabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
argan yağı kullanıyorum ama yağlı bir his bırakmadan saçlarımı nasıl parlatabilirim?
Öncelikle diplerini iyice yıka iyice parmak uçlarınla ovallama gerekiyor ki tamamen yağlardan arınsın yıkarken mümkünse kepeklere karşı olan bir şampuan kullan kafanda kepek olmasa bile o şampuanlar genelde çok güzel temizler saçların diplerini böylece saçlarını uzun süre yağlanmamış olur ve uzun süre yere yağlanmadan kullanabilirsin uzun günler yıkamadan gider yani ve daha sonrasında saçlarını ısı koruyucu uygulayıp güzelce fon makinesi ile düzleştirici falan değil ama bak bir fon makinesi ile güzelce fon çek şekillendir uçlarını isteğine göre içe doğru ya da dışa doğru kıvır eğer öyle yaparsan hem saçı böyle rahat bir şekilde bir hafta felan yıkamadan kullanabilirsin ve hiçbir şekilde saç bozulmaz yazın ben birkaç kere yıkıyorum haftada İki kere falan yıkıyorum ama kışın mesela ben her gün duş alırım kafamı sadece haftada bir yıkarım hatta bazen bu süre on güne kadar çıkar çünkü dipleri kirlenmez iyice temizlediğim için şekillendiririm ısı uygularım ısı her zaman kötü bir şeymiş gibi düşünürler ama ben saçımı ısı uyguladığımdan beri saçlarım daha sağlıklı
Tesekkur ederım aşko guzel tavsıyen içinnn bencede ısı benım de sacımı yıpratmıyo keratın tabakalı hatta duzlestırıcım sanki uzatıyor tam tersıne💗
Arganı tamamen devre dışı bırakıp sıfır yağ hissiyle yüksek parlaklık elde etmek için en etkili alternatif elma sirkesi durulamasıdır. Banyoda son durulama suyuna ekleyeceğiniz bir ölçek sirke, saç kütiküllerini tamamen kapatarak saçta tek damla yağ tabakası olmadan ışığı yansıtmasını sağlar.
Ayrıca, sirke kokusu saç tamamen kuruduğu anda buharlaşır ve arkasında hiçbir koku bırakmaz; saçınız sadece temiz kokar.
Asitli degıl mı sırke dıplerını tarıs etmezmı
Saf olarak evet, ama suyla seyrelterek kullanmalısın, bunu belirtmiştim cevabımda
argan yağını diplere sürüyorsan ağırlaştırır, sadece uçlara ve az miktarda damlatman lazım. parlatmak için duş sonrasında soğuk su vurmak da bayağı işe yarıyor.
Güzelliğim, argan yağı harika bir seçim ama sırrı miktarında ve uygulama şekilinde gizli! Yağı asla saç diplerine getirme. Sadece nemli saç uçlarına, avucunda bir iki damla ısıtıp tampon hareketlerle uygulamalısın. Işıl ışıl bir parlaklık için duş sonrasında durulanmayan sıvı saç kremleri veya durulama suyuna biraz elma sirkesi eklemeyi deneyebilirsin 🌸 Saçların zaten çok sağlıklı görünüyor, sen genellikle nemli mi yoksa kuru saça mı yağ uyguluyorsun? ✨
Kuru saca bazende nemliyken
Cevap
11Cevap
Amla yağı parlaklık verir ve elseve bi ürün çıkarmıştı. Laminasyon kalıcı parlaklık veriyor onu kullanabilirsin
Oha bu nasıl bir saç rengi boya mı bu kadar koyu renk nasıl oluyor
Hayır saçım da kına var :)
Elma sirkesi yazmış biri doğrudur... işe yarıyor hele yağlı saçın varsa bir taşla iki kuş vurursun saçı arındırır
Hayır sacım hıc yağlanmaz benim 5 gün yıkamasam yıne yağlanmaz
O zaman sorun saçın fazla kuru😅
ya su kadar guzel olsam dert tasam kalmazdi buneeee
Tesekkur ederım aşkım sende güzelsindir haksızlık etme kendıne💗
yoo öyle gözükmüyor knk bir şey sorabilirmiyim
Sor
kombinden anlarmsıın
Ne kombını
kıyafet
Yagli gozukmuyo , cok guzelsin bu arada 🌸
Tesekkur ederım güzel gorusun ıcın sende güzelsim canım💗
Saçların da güzel sende
Tesekkur ederım 🍬
Rica ederim 🌹
Her duşta saç kremi uygulamak.
Niye parlatasın ki iyi zaten
Ciltten geliyor geçmiyor Argan ile devam
Yavrum bu ne güzellik seksilik böyle günümü aydınlattın resmen bebeğim
Evli nick'li olan benim soruyu beğendim
Sacin nasil bu kadar düz
Düz oldugu için
Doğal hali mi?
Normalde düz ama burada fön çektim
Saçın boyalı mı
Hayır kına var
Duştan yıkadıktan sonra kabarıyor mu yoksa normal doğal hali mi böyle yıkadıktan sonra kabarıyorsa kesin çözüm Brezilya fönü dümdüz parlak olur Argan yağları falan saçı yumuşatmak için kullanılır hepsi
Kuafordemi yaptırmam gerek aşkım onu
Evet kuaförlerde yapıyorlar keratine göre daha hafif 3-4 aya eski haline dönüyor
Elsevin pembe spreyi
Ismı ne
Gözün güzel yüzün güzel demek ki gönlün de güzel
Allah razı olsun öylemi oluyo 🙏🏻🍬
🤲Allah senden de razı olsun. Rabbim seni desteklesin ve iyi insanlara tevafuk ettirsin. 🤲💚🤲❤✌ aynen öyle oluyor yüz ve göz güzelse kalbe iner o mesele
Amin güzel dilekleriniz için çok çok kez Amin Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasıp etsin saglıkla kalın sevdıklerınızle beraber🙏🏻🙏🏻🍬
Her şey bağlantılı ve derinseldir örnek: yüzü güzel olanın gözü güzel olur, gözü güzel olanın gönlü güzel olur. Gönlü güzel olanın ömrü güzel olur ilâ ahirihi 🤷♂️
Bilmukabele 🤲💚🤲 Allahümme âmin, Allah Allah eyvallah. Güzel bir Can'sın🎯 İyi ve Uyu Geceler ✨
Gerek yoki
Bu yüz lens mi çpk tatlı da😍😁
yıka
Işıl ışılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?