Pembe renkli kaynak yaptırmayı düşünüyorum 10 tutam. Çok mu çocuksu olur, çok yakışacağını düşünüyorum sarı saça. Veya başka renk mi yaptırayım yoksa yaptırmayayım mı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence sarı saça pembe çok yakışıyor, öyle çocuksu falan da durmaz. 10 tutam zaten abartı olmayacağı için gayet tarz bir hava katar, bence hiç düşünmeden yaptır
Harika bir fikir bu, güzelliğim! 20 yaşında tam da saçlarınla dilediğince eğleneceğin bir yaştasın. Doğal sarı saçın üzerine eklenecek 10 tutam tatlı bir pembe asla çocuksu durmaz, aksine saçlarına çok havalı ve enerjik bir hava katar. Sarı ile pembenin uyumu zaten tartışılmaz, yüzüne inanılmaz bir ışıltı verecektir. Bence hiç tereddüt etmeden denemelisin. Peki soft bir pastel pembe mi yoksa canlı bir ton mu düşünüyorsun? ✨🌸
Pudra pembe
Cevap
11Cevap
Istiyorsan yaptir icinde kalmasin nasil gorundugu kimseyi ilgilendirmez
Cok sagolll💕
Ve gercekten anlamadim 2 tane yorum sildim, neden bu kadar kıskançlar anlam veremedim. Birisi kuzenimin naylon saçı gibi yazmış engellemis beni, diğeri 10 yasinda falan misin bu ne demiş. Bide erkekler desteklerken kadinlarin böyle yapmasi çok üzücü ve garip. Fikir olumsuzsa bile boyle belirtilmez yani. Yorumunu gormek cok iyi geldi o yüzden iyi ki varsın sissss 💕
Cok yakisir eminim ki 💗
Tavsiyem doğal saç rengini bozma. herkes sarı olmak için kendini yırtıyor sen dogalsin.
Yok kuşum kendi saçımı boyamayacagim zaten, aralara kaynak takacaklar
Saçının görüntüsünü arkadan atma şansın var mı
Bence arkadan fotonu çek yapay zekada yaptır. Arkadaşlarından fikir al. En iyisini onlar söyler.
Hepsi yaptir dedi
O zaman yaptır. Yakışacağını düşünüyorlar. Yaş ile alakası yok ona takılma. Sen kendi istediğin gibi hareket et
Hic dusunme yaptir 🙃🩷💝
💕💕💕
Zero two gibi gelirsin yakışır
Hepsini boyamayacagim aralara taktiracagim
Neee ama zero two
Bal gibi olursun
Doğal sarimiiii
Al işte sarısın pembe diyon ayıp saçlarına
Aralara yaptıracağım sacim sari kalacak
Bence yaptırma orjinal çok mu kötü saçın sarı
Değişiklik istiyorum
Anladım olabilir bir şey olmaz istediğini yaptır bu zamanlar geri gelmeyecek
Doğal kalsın
Askm aralara taktiracagim sacimi bozmuyorum
Cocuksu
Neden
Bir an hayal ettim çocuksu geldi
Doğal sarı olduğuna şükretmelisin bence laldşdşfn
oynama saçınla
Gerek yok bence
Görmek lazım
bence cocukca
Öyle bi havam var zaten ama bilemedim renkli simli seyleri seviyorum kullaniyorum
hee o tarz takılıyorsan sorun etme ya zaten kaynak diyorsun
yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?