Hangi saç daha güzel duruyor, uzun mu kısa mı daha güzel?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ikisini de kullanmış birisi olarak bence ikisi de değil çok aşırı kısa saç toplayamazsın şekil vermek zor olur sürekli bir sorun çıkartır insanı candan eder yani kısa saç hiç kimseye tavsiye etmem ama uzun saç da birazcık sıkıntı yani belli bir ölçü var saç dediğin sütyen çizgisinin üstüne çıkmamalı ama böyle hani sütyen çizgisini çok da altına inmemeli mesela kalça çizgisine kadar gelmemeli bir saç öyle olunca da bu sefer ne bağlayabiliyorsun kafan acıyor çünkü ne böyle bir şekil verdiğinde o dalgalar tutuyor düşüyor çünkü saç ağır oluyor uzun olduğu için yıkaması zor oluyor kurutması zor oluyor şekil vermesi zor oluyor ürünlere bir sürü para harcıyorsun en güzeli orta boy
Saç uzunluğu tamamen kişinin yüz hattına ve öz güvenine bağlı bir durum bence 🌸 Bazen omuzlarda biten iddialı bir bob kesim inanılmaz modern ve çekici dururken, bazen de ışıl ışıl parlayan uzun dalgalar büyüleyici görünüyor. Ben saçın uzunluğundan ziyade ne kadar sağlıklı ve bakımlı olduğuna odaklanıyorum. Işıltısını koruyan her saç modeli harika durur ✨ Sen şu an hangi boy saç kullanıyorsun, hiç radikal bir kesim denedim mi 💇♀️
Cevap
5Cevap
kısa saç tabiki
Uzun saç
Uzun sac
Uzun.
Görmek lazım
Uzun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?