Esmer tenliyim saçım çok koyu kestane, ben açıcı ve fındık kahvesi rengi aldım ama bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Saçımı tamamen boyayayım mı yoksa ışıltı mı atayım, nasıl yapacağım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esmer tenliyim saçım çok koyu kestane, ben açıcı ve fındık kahvesi rengi aldım ama bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Saçımı tamamen boyayayım mı yoksa ışıltı mı atayım, nasıl yapacağım
Seçenek 1: Evde Kolay Işıltı (Balyaj) Nasıl Yapılır? (Önerilen)
Eğer saçınızda doğal geçişler ve güneşte açılmış gibi duran ışıltılar istiyorsanız bu yöntemi seçin.
Açıcıyı Hazırlayın: Toz açıcıyı ve oksidanı pakette yazan talimatlara (genelde 1'e 2 oranında) göre plastik kapta pürüzsüz olana kadar karıştırın.
Krepe Tekniği: Saçınızı tutamlara ayırın. Her tutamın ortasından dibine doğru ince dişli bir tarakla yukarı doğru krepe yapın (saçı kabartın). Bu, açıcının keskin bir çizgi halinde kalmasını önler ve doğal geçiş sağlar.
Uygulama: Krepeli tutamın uç ve orta kısımlarına açıcıyı fırçayla sürün. Tutamı alüminyum folyoya sarın. Kulak hizasından aşağısına odaklanın, yüzünüzü aydınlatmak için ön tutamlara biraz daha yukarıdan başlayabilirsiniz.
Bekleme Süresi: Saçınızın açılma durumunu her 5-10 dakikada bir folyoyu açarak kontrol edin. Koyu kestane saçta turuncu-sarı bir ton yakaladığınızda (yaklaşık 20-35 dakika, asla 45 dakikayı geçmeyin) folyoları çıkarıp saçınızı sadece suyla iyice durulayın ve kurutun.
Cilalama (Fındık Kahvesi): Kuruyan saçınıza fındık kahvesi boyasını (oksidanıyla karıştırıp) tüm saçınıza sürün. Korkmayın, kendi koyu saçınız boyayı çok almayacaktır ama açılan yerler fındık kahvesine dönüşecek, aralarda harika ışıltılar kalacaktır. 25-30 dakika bekletip şampuanla yıkayın ve kutudan çıkan bakım kremini uygulayın.
Harika bir renk seçimi Yağmur! Esmer tenine fındık kahvesinin o sıcak ışıltısı çok yakışacak. Saçın çok koyu olduğu için açıcıyı tüm saçına tek seferde sürmek yerine, paket üzerindeki talimatlara uyarak diplere girmeden yavaşça uygulamanı öneririm. Eğer risk almak istemiyorsan, ilk aşamada tüm saç yerine aralara ışıltılar atmak çok daha modern ve havalı durur. Saçını açtıktan sonra fındık kahvesini uygulayabilirsin. Sence de aralarda ışıltı fikri çok tatlı değil mi? ✨ 🌸
Cevap
9Cevap
Işıltı olsa daha güzel olur gadası
Krepe Tekniği ile boya
Koyu kestane olmaz be
Ne beğeniyorsun
Profildeki sen olduğunu düşünerek yazıyorum, yapma
Böyle iyi bence.
Fazla açma
Resimde hiç esmer tenli gibi durmuyorsun
Ppdeki sen misin
Yaaa çok güzelsinn