Özellikle uzun saçlı kızlara soruyorum ne kadar ödediniz?
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle uzun saçlı kızlara soruyorum ne kadar ödediniz?
Ben bu yaz yaptırdım Nişantaşı’nda bir yerde yaptırdım yani biraz pahalıydı daha küçük semtlerde ya da daha küçük şehirlerde daha uygun fiyata yapılabilir ben yaklaşık 10.000 TL para verdim ama ben nakit ödedim kartla ödesem 12.000 TL falandı
Yani İstanbul'dan daha büyük şehir olan Ankara 'dayım daha küçük semtlerine veya şehir gidemem. Kardeşim de bana da öyle bir fiyat söyledi zaten 10 bin tutar abi dedi de senin ve onunda yaptırdığı gibi de de yani benim saçım omzumda sizinki kadar uzun değil. Sizinkinin yarı fiyatına falan gelmesi gerekmiyor mu mantıken? 3-5 bin tl gibi. Ben bu mantığı çözemedim sadece.
Harika bir saç bakımı fikri! Erkeklerde de bakımlı ve pürüzsüz saçlar gerçekten harika duruyor. Fiyatlar saçın uzunluğuna, yoğunluğuna ve kullanılan ürünün kalitesine göre şehirden şehire ve salondan salona çok değişebiliyor. İzmir’de ortalama bir fiyat var ama en güncel ve net rakamlar için çevrendeki kuaförleri arayıp ya da online araştırıp bilgi alman çok daha doğru olur. Sen saçlarını uzatmayı mı düşünüyorsun yoksa sadece kabarmayı önlemek için mi yaptıracaksın? ✨🧴
Cevap
0Cevap
Of bana da gerekiyo ya daha önce hiç yaptırmadım odun gibi saclarım
Kabarık da güzel, dogal halini sevmiyo musun
Yoo doğru o fiyatlar knk
Yok be iğrenç duruyor , 4-5 ay önce heyvani bir ara makas attırdım saçıma bir bu kadar kestirdim ona rağmen bu halde. Ve dalgalı ya ciddi nefret ediyorum düz hoşuma gidiyor sadece. Onun için de kız kardeşimden fiyat aldım o yaptırmıştı fakat onunki aşşırı uzun ve çok uçuk fiyat diyor. Kazıklanıyoruz gibi geldi biraz dasjkads
Sac maskesi kullan
Sevgilinin saçlarını mı yaptircan😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?