sakın düzleştirme. Böyle çok güzel. Sağlığını bozma. kremler, yağlar kullan uçlarına güzelce tara hafif ıslakken topla topuz yap sonra aç nemli ve güzel olurlar her ay düzenli uçlarını aldır
benim saç yapımda böyle. doğal dalgalı. ama sen taradıkça, düzleştirdikçe yapısını bozuyorsun. hem kremleyince yağ koyunca kabarıklığı gidiyor. ben badem argan yağı karışımı yaptım onları her banyodan sonra azıcık uçlara sürüyorum saçlarım kuruduktan sonra. Yağlayınca tarıyorum topuz yapyorum öyle bırakıyorum açınca elektiriği ve kabarması da gitmiş oluyor nemli oluyor. banyodayken de durulanan saç kremi kullanıyorum şampuandan sonra. kafamı 2 kez şampuanlıyorum 1. si yıkamak için 2. sinde de şampuanı az koysan bilr aşırı köpükleniyor o zaman gerçekten temizlediğini anlıyorsun bir de kafa masajı aletim var onu kullanıyorum gratiste vs. bulursun
Tatlım saçlarının maşallahı var, harika bir hacmi ve potansiyeli bulunuyor ✨ Bence sürekli düzleştirerek bu güzel dalgalara haksızlık ediyorsun. Isısız şekillendirme teknikleriyle ve nemlendirici bir saç bakım yağıyla dalgalarını belirginleştirirsen o doğal, çabasız şıklığa bayılacaksın 🌸 Isıdan biraz uzak durup doğal buklelerini besleyici durulanmayan kremlerle özgür bırakmaya ne dersin, denemeye var mısın 🧴💅