Platin saçımı Palette 3-0 koyu kahveye boyadım, nasıl akıtacağım, L'Oréal boya silici kullanmalı mıyım, en kesin çözüm nedir
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boya silici falan boş. Al karbonatı şampuanla karıştır içine c vitamini hapı kır karıştır köpürecek onu saçına sür ovala boya baya akar tabii ki alttaki o temiz sarı çıkmayacak ya da, açıcıyı şampuanla karıştıracaksın bleach shower yapacaksın açıcı duşu yani. Saçına şampuanla karışmış açıcıyı süreceksin boya komple akacak gidecek üzerine mümkünse 03 kullan loreal. Zaten açma özelliği de var ekstra. Ben kızıldan bir günde öyle döndüm
Sen adamsın ya çok saol gerçekten ❤️❤️❤️
Kız ben yaptım rengini akıttım ama 20 dk bekledim bence bunun zararı olmaz 1 saat beklesem bi sıkıntı olmazdı
Yanıtını geç gördüm… aşkım ne kadar beklettiğinin çok bir önemi yok tek yapman gereken bolca kremle kurutur çünkü illa ki iyice akana kadar yap 2 3 defa toplamda akmış olur nerdeyse hepsi sonra saç rengin yeterince açılırsa üstüne güzel bir boyayla istediğin sarıyı tutarsın
Dur ben karbonata göre cevap verdim sen hangi yöntemi yaptın
Direk dediğin gibi yaptım 6 kapsül c vitamini birde az bir tarlı kaşığı karbonat head should kepek şampuanı akıttı boyamı ama çok çok bişey yok şimdi tekrar denicem bugün çok tşk❤️
Esma'cım platin üzerine koyu kahve koymak tam bir sürpriz olmuş ama hiç panik yapma! 3-0 pigmenti çok yoğundur, evde sürekli yıkamak saçını yıpratır. Bahsettiğin boya silici uygulaması boyayı sökmek için etkili bir yöntem ama zemininde platin olduğu için saçın zarar görme ihtimali yüksek. En hızlı ve kesin çözüm, güvendiğin bir kuaförde olaplex destekli profesyonel bir kusturma işlemi yaptırmak ✨ Sen şimdi saçını beyaz sabunla yıkayıp biraz gevşetmeyi denedin mi 🌸
Cevap
4Cevap
Bence önce L’Oréal boya silici kullan. Koyu kahveyi akıtmak için en mantıklı seçenek bu. Ama platin rengine tek seferde dönmeyebilir.
O ürünün adı var kendisi yok nereden bulabilirim
Bel kalın bacak kalça yağlı göğüsler sarkık ama iki dekolteyle kraliçe zannediyor kendini
Yok kendimi 7 köyün cücesi sanıyom sende köyümdeki domuzumsun
neden sacinizla oynarsınız ki doğal kalsın yani
Şu anki saçın güzel duruyor
Hiç bilmiyorum ya nasıl olcak o harbi :/ jdkdkdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?