Bir aralar çok sıkıntı çektim hep içime attım bu da saçlarımın dökülmesine yol açtı Nasıl toparlanır Kullanıp da faydasını gördüğünüz bir ürün var mı #kisiselbakim #sacdokulmesi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir aralar çok sıkıntı çektim hep içime attım bu da saçlarımın dökülmesine yol açtı Nasıl toparlanır Kullanıp da faydasını gördüğünüz bir ürün var mı #kisiselbakim #sacdokulmesi
Cevap
2Cevap
Saç her türlü dökülüyor. Ektirsen bile bu sefer diğer yerler açılır. Sorunu çözemezsin yani. Şampuanlar ile sadece dökülmesini engeller ama çıkarmaz.
Hm böyle idare edecez o zaman
Protez takacan ya da. Benim tanıdık ektirdi de önler iyi bu sefer arka döküldü :D
Bende sadece seyrelme var Allah'tan idare edecem bakalım
Var revox şampuan
Teşekkürler
Prp yaptırın
Gerçekten işe yarıyor mu
Erken önlem alırsanız tabi işe yarar düzenli olunca birde
Peki teşekkürler
Hepsi yalan dolan. Düzelmez dostum gerçekçi olayım
Eyvallah
Hair forte
Trendyolda var mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir değişim sürecine girmek üzeresin! Yaşadığın stres saçlarını etkilemiş ama üzülme, doğru bakımla hepsi toparlanır. Biberiye yağı ve biotin içeren saç tonikleri kökleri inanılmaz güçlendiriyor. Duşta da sülfatsız bir dökülme karşıtı şampuan kullanıp kafa derine masaj yapmanı öneririm. İçten destek için de beslenmene dikkat etmelisin. Şu an saç bakım rutininde kullandığın özel bir ürün var mı, beraber göz atalım mı? ✨🧴