Turuncumsu bir renk istiyorum. Normal saçlarım koyu kestane ama 3 ay önce siyaha boyamıştım, aktı. Evde toz açıcı m var, saçlarımı onunla açıp kına sürsem nasıl olur acaba
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Kına sıkıntı ya sonrasında boyayamıyorsun diyorlar, bir de saç alışınca tekrar istiyor muhabbeti var
Kına neden sürüyorsun ki normal bir boya alsana :)
Bende hep kıça kina yakma olayini merak etmisimdir. Bazen seytan durtmuyor degil ☺️
Hiç tavsiye etmem kina yaktıktan sonra bir daha uzun süre boya yapamıyorsunuz saça, saç açılmaz çok uğraştıran bir saç olur evet sağlıklı ama bir yandan da kötüü yıllar geçmesi gerek ki sen tekrardan saçlarını boyatasın.
Bakır tonları olur
En iyisi başından hiç boyamamak
Direkt bakır niye yapmıyon
Kına saça sağlıklıymış öyle deniyor normal boyayla boyamayı düşünmüyorum şu aralar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzeller güzeli, siyaha boyanmış saçı evde toz açıcıyla açmak biraz riskli bir macera olabilir. Siyah boya saçta biriktiği için açıcı dumanlı ve dalgalı bir açılma yapabilir. Ama eğer saçını açmayı başarırsan, üzerine süreceğin doğal kına tam da aradığın o canlı, sıcak ve ışıl ışıl turuncu bakır tonlarını harika bir şekilde verir. Saçının sağlığını korumak için önce küçük bir tutamda denemeye ne dersin? ✨🌸