Saç Bakım 4 gü Hiç kendinize düştünüz mü? İnTikam_Vakti__ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bu sabah bir uyandım tabi dünden önceki gün saçımı kestim biraz güçlensin diye neyse bu sabah bi kalktım aynanın karşısında saçlar dağınık tabi gözlerim azıcık çekik dedim vaaay 🤣🤣🤣 yani anlık kendime düştüm 😂😂😂 Hiç kendinize düştünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 2 gü Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet her çiçek kendine düşmeli Kendine hayran kalmalıAşık olmalı En pasaklı haline bile bir öpücük atmalı Yupppi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Saç Bakım konusunda 11b cevap paylaştı. Kendime o gözle bakmam. i*bne değilim :D 1 5 Yorumla İnTikam_Vakti__ 4 gü Lan ne alakası var 😂 manyakkkkk u Barış_LonelyForever 4 gü erkeğim ben erkekten niye etkileneyim lan :D İnTikam_Vakti__ 4 gü Manyak ben anlık olarak kendini güzel bulmak ya da yakışıklı bulmaktan bahsediyorum😂 u Barış_LonelyForever 4 gü Kendime düşmem olum ben. 😂 İnTikam_Vakti__ 4 gü Senin kafanı kırarım düşersin merak etme 😂
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 4 gü Duşta veya sonrasında her zaman düşeriz meselaa hdjfgf 2 0 Yorumla
principessaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 4 gü Kendini beğenmeyen insan mı olur ya😅Güzel bir şey bu O anı biliyorum aynanın karşısında uzun uzun kendine bakma anını 0 3 Yorumla İnTikam_Vakti__ 4 gü Baktıkça çirkinlesirsin 😂🤣🤣🤣 Yorumla principessaa 4 gü Öyle deme yaa Zaten on beş saniye🤣Sonra detayları görüyorum va Yorumla İnTikam_Vakti__ 4 gü Şşştttt sus şimdi kendimizi kandırmaya devam sus 😂🤣🤣🤣 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Daha bu sabah düştüm hdkd 1 1 Yorumla İnTikam_Vakti__ 4 gü 😂😂😂 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 3 gü Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her zaman düşüyorum kendime 0 0 Yorumla
morburuntaataagaa Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 4 gü bazen kimi zaman eh ara sıra djdhdh 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 2 gü Bu kızı biri tedavi etsin 0 4 Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 gü Altın Euro dolar görsem turp gibi olurum 😂 Yorumla Bay_Nutella 2 gü Iban at Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 gü Hemennn 🤣 Yorumla Bay_Nutella 2 gü 🤣 🤣 🤣 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 gü Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Yani bazen oluyor bi öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet her çiçek kendine düşmeli
Kendine hayran kalmalı
Aşık olmalı
En pasaklı haline bile bir öpücük atmalı
Yupppi
Kendime o gözle bakmam. i*bne değilim :D
Lan ne alakası var 😂 manyakkkkk
erkeğim ben erkekten niye etkileneyim lan :D
Manyak ben anlık olarak kendini güzel bulmak ya da yakışıklı bulmaktan bahsediyorum😂
Kendime düşmem olum ben. 😂
Senin kafanı kırarım düşersin merak etme 😂
Duşta veya sonrasında her zaman düşeriz meselaa hdjfgf
Kendini beğenmeyen insan mı olur ya😅
Güzel bir şey bu
O anı biliyorum aynanın karşısında uzun uzun kendine bakma anını
Baktıkça çirkinlesirsin 😂🤣🤣🤣
Öyle deme yaa
Zaten on beş saniye🤣
Sonra detayları görüyorum va
Şşştttt sus şimdi kendimizi kandırmaya devam sus 😂🤣🤣🤣
Daha bu sabah düştüm hdkd