Seçim ince telli ve yıpranmış, hızlı bir şekilde canlandırmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bana bir rutin önerisinde bulunur musunuz?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar genellikle müşterilerime önerdiğim ve gönderdiğim setlerden bir tanesi var saç derisini besliyor özellikle de kullandıktan 1 ay sonra saç diplerine kadar kuvvetlendiriliyor yani yardımcı olmamı isterseniz istek atabilirsiniz detaylı şekilde anlatırım sorun yok ama şöyle söyleyeyim sizlere kulaktan duyduklarınıza araştırmadan yapmayın o yüzden vitamin serum ve şampuanlarla çözülebilecek şeyler bunlar tamamen bitkiselden oluşmuş bir şeydir o yüzden kesinlikle kulaktan duyduğunuz şeyleri yapmayın derim ve sizin söylediğinizin her şekilde ben de çözümü var
Canım benim, ince telli ve yıpranmış saçlara özel bir dokunuşla hemen canlandırabiliriz! ✨ Önce yıkamadan bir saat önce doğal yağlarla besleyici bir maske yap, sonra sülfatsız, nemlendirici bir şampuan ve saç kremi kullan. Duş sonrası da hafif bir durulanmayan bakım kremiyle saçlarını besle. Isıdan olabildiğince uzak dur, kullanacaksan da mutlaka ısı koruyucu sık! Düzenli uygulayınca farkı hemen göreceksin, saçların ışıldayacak! 💖
Cevap
2Cevap
duşa gir ve saç kremiyle saçlarını yıka ve durula
Kelin ilacı olsa kendi başınasürerdi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?