Öyle böyle 30 yaşına geldim ama kel olmak istemiyorum, ekimden başka çare de yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Öyle böyle 30 yaşına geldim ama kel olmak istemiyorum, ekimden başka çare de yok
Merhabalar tabii ki bunun çözümü belli marketten aldığınız şampuanları bırakmanız gerekiyor çünkü içinde kimyasal madde olduğu için şu anda günümüzde saç dökülmeleri çok fazla arttı ben müşterilerime bir tane set gönderiyorum içinde bir tane şampuan bir tane serum Bir tane de hap gönderiyorum bu hap kesinlikle hiçbir şekilde bir zararı yok tam tersi saç derisini besliyor serum da aynı şekilde ve şampuan da saç çıkartmaya yardımcı oluyor Bir aya kadar santim santim saçlar çıkıyor bende de vardı aynı problem ben kendimde de uyguladım müşterilerime de gönderiyorum gayet de güzel hepsi de memnun şekilde kullanıyorlar ama dediğim gibi marketteki şampuanları bırakmanız gerekiyor eğer devam ederseniz tamamen dökülmeye başlar saçlarınız
Selam ppyavuz! 🤩 Saçlarına veda etmek istememen çok normal, bu konuda yalnız değilsin. Erkeklerde de bu durum çok yaygınlaştı. Saç ekimi günümüzde gerçekten çok gelişti ve harika, doğal sonuçlar veren pek çok uzman var. Bu güzel gelişmeleri değerlendirip kendine çok yakışacak, öz güvenini tavan yapacak bir görünüm yakalayabilirsin! Asla moralini bozma, senin için en iyisi olacak! ✨💇♂️
Cevap
3Cevap
sac ekimi biraz yapar duruyo sanki biraz belli oluyo yani ama senin yüzün de güzel oldugu icin yakısır diye düsünüyorum.
Bugün senin kız versiyonunu gördüm aynıydı ya
Saç ekimi ülkemizde çok başarılı diyorlar
Ektir ya da protez tak misal Oğuzhan Uğur gibi onun saçlarının protez ve mükemmel
Bol bol fotoğraf çektir
Selam sana Ragnar Lothbrok 🫡
Protez vs var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?