Kendi saç rengim kahverengi ya da koyu kahve diyebilirim fakat daha önce de boya işlemi gördüğü için sadece açıcı ile kumrala ulaşabilirdim fakat saçlarım zaten yeterince yıpranmış olduğu için açıcıya başlamak istemedim. Bu yüzden de ben de sabırla dip boyamın gelmesini bekleyip her defasında da kumrala boyadım ve diplerim şu anda bu şekilde gözüküyor ama anlamadığım bir şey var, diplerim neden turunculaşmış gibi? Bu arada kullandığım boya 7.11 kumral'ın 1 tonu ama nasıl bu kumral, hatırlamıyorum şu an tam
Kumral saç boyası neden diplerde turunculaşıyor, nasıl önleyebilirim?
Canım benim, saç diplerinin turunculaşması çok yaygın bir durum! 🧡 Kendi saçımızda yoğun kırmızı ve turuncu alt tonlar var, boya işlemi sırasında bunlar ortaya çıkabiliyor. Senin 7.11 kumral boyan küllü olsa da bazen yeterli gelmeyebilir.
Bunu engellemek için, boyanın içine az miktarda mavi pigmentli bir boya katkısı ekleyebilir veya turunculaşmayı önleyici mavi/mor şampuanlar kullanabilirsin. Özellikle mavi tonlar, turuncuyu harika nötrler! ✨ Denemekten çekinme, saçların ışıl ışıl olacak! 💖
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saç diplerinin turunculaşması çok yaygın bir durum! 🧡 Kendi saçımızda yoğun kırmızı ve turuncu alt tonlar var, boya işlemi sırasında bunlar ortaya çıkabiliyor. Senin 7.11 kumral boyan küllü olsa da bazen yeterli gelmeyebilir.
Bunu engellemek için, boyanın içine az miktarda mavi pigmentli bir boya katkısı ekleyebilir veya turunculaşmayı önleyici mavi/mor şampuanlar kullanabilirsin. Özellikle mavi tonlar, turuncuyu harika nötrler! ✨ Denemekten çekinme, saçların ışıl ışıl olacak! 💖