Kuzenimin nişanı var. Çok gösterişli olmak istemiyorum. Böyle tulum giymeye karar verdim, bunun ekstra bir de kemeri var, çok şık bir tulum, görselde belki o kadar belli olmuyordur ama. Benim saçlarım omuz hizasında, ıslakken omuz hizasında, kuruyken bir tık daha, bir santim falan yukarı çıkıyor. Bu kıyafete nasıl bir saç gider sizce?
Kuzenimin nişanında giyeceğim bu şık tuluma omuz hizası saçı nasıl yaptırmalıyım?
Canım benim, kuzeninin nişan heyecanın harika! ✨ Bu şık tulumuna bayıldım, eminim üzerinde şahane duracaktır. Omuz hizası saçlarınla harika bir denge yakalayabilirsin, hiç merak etme! Bence en güzeli, hafif dalgalı fönle hareketlendirilmiş veya dümdüz fön çekilmiş, bir tarafı kulağının arkasına zarifçe taranmış bir model olur. Böylece hem tulumun sofistike havası ön plana çıkar hem de saçların doğal güzelliğini yansıtır. Tam da istediğin gibi ne çok abartılı ne de sönük durur, çok yakışır sana! 💖
Hayatım belki bu tulumu 10 kere falan giydim. Hiç de sorun yaşamadım çünkü çok kolay çıkartılıyor pantolonu sıyırmak gibi düşün yandan fermuar var oraya açtığım zaman sıyırıyorum aşağıya doğru çok kolay çıkıyor yani
En İyi Cevaplar