Henüz iki hafta oldu takalı fakat çok rahatsız ediyorlar, sizce ne zaman çıkarmak daha az zararla olur?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Zarar vermeye başladıysa özellikle yatarken batar saç diplerini zorlar nefes alamazlar biraz gevşetilmelidir ya kuaför tarafından ya da evde bir pense yardımıyla normalde saç dibi bir kaç gün yadırgar ilk takılmada sonrasında alışır sanırım takan kişi çok dibe ve sıkı takmış lütfen ona çözüm bulun asıl bu şartlarda zarar verir baş ağrısı agresiflik ve saç pigmentinde kalıcı hasarlar olur
10 gün önce takıldı fakat hala uyurken kafama batıyorlar sizce bu durum gecer mi daha çok beklersem zarar görür mu
Çoktan geçmiş olmalı batma çok dibe girmeden pay bırakırıız biz biraz deride yatarken ve günlük hayat kolaylığı için sanırım aşırı dipte ve sıkı onu bi baktırın gevşeltsin ya da çıkarsın böyle daha çok zarar kopar nefes alamaz dökülür içten iltihap bile oluşur deri biraz nefes alsın derim ben yakın olsak bi bakıp yardımcı olmak isterdim ama maalesef
Aslında gevşetip tekrar taktirdim yine değişen birsey olmadı.. çok fazlada masraf yaptim inanın o kadar üzülüyorum ki yaptığım masrafa degmediler.. birde şimdi benden sökmek için ücret isteyecekler gelde işin içinden çık
Sizce evdeki pense ile ilacını alıp kendim soksem olmaz mi?
Ama bu böyle olmazki onun hatası bu sorumluluk alınır takip edilir böyle işler
Ücret almazlar yani dimi
Bilmiyorum ben alıyorum o sorumluluğu almaması lazım alırsa da ufak rakamlar
Bana kaynakların henüz yeni hepsini çıkarsak saçların kopar mahvolur dedi... bu durumda da ben hiç rahat değilim sizce hangisini yaparsam en az hasarla atlatırım beklemek mi çıkarmak mi
Nasıl koparmış ya ne saçmslık bu böyle daha fena kopar saç dibi nefes alamaz agrılı sancılı dermotolojdan geliyorum çıkart de benim şikayetlerim arttı diye söyle biz müşterinin saçını bakım için hava için takıyoruz onu kul yapısı Allah yapısı değilki kopan kaynak yerinede takılır zarar mı verdi iyi mi kötü mü bakılır takip edilir öyle kopacak olsa kimse bunu yapmaz veya çıkartıp tazelemez sanki saç dibine dikmiş iş olsun istemiyor ondan
Sizin çok vaktinizi aldım hakkınızı helal edin... sizce bu çıkarılan kaynakları satabilir miyim... kiz kardeşimin düğünü için kredi kartımdan nakit avans çekerek yapmıştım... elimde kalmaması için ne yapabilirim?
Çok para alcak olduktan sonra gidin başka bi yerde bu durumu anlatıp çıkartın lütfen sonrası saç dibi dinlenirken masaj ile bakımlara başlayın beslensin
Helal olsun ne demek satarsın tâbi letgo veya dolapta ya da bi kuaförden yardım alıp asla kalmaz o elinde özellikle de gerçek saç yapımsa
Tabiki gerçek saç ve 200 adet
Bu arada hangi şehirdensiniz
Ooo hiç korkma başka bir yere git derdini anlst bi baksınlar ona göre yol göstersin
Ben ayvalıktayım
Maalesef çok uzağız yoksa direk size gelirdim çok ilgili alakalisiniz... Allah sizden razı olsun 🙏
Gönüller bir olsun canım böyle kopmasındansa bırak kaynaksız haliyle kopsun lütfen çıkarttır ve biberiye yağlı Bioksin şampuan lar dip masaj ile uzat bakım yap emin ol kökler zarar alırsa bir daha çıkmaz ilgili olucaz tabikide sağlık bu bi dene bakalım hafif hafif oynatmayı ıslak haliyle Kremliyken ya da kuru biraz gevşet yorgan iğneyle ufak ufak gevşet kaynakları
ya da birinden yardım al evde ufak ufak çıkarsın Tel tarak ve ya yorgan iğneyle
Hiç oynatamiyorum ki canim çıkıyor... kendim daha önce kuaförde çalıştığım için kaynak sövmekten anlıyorum.. eğer evdeki pense ile mümkün olursa kendim sabırla yavaş ça sokabilirim diye düşünüyorum... bu arada 200 adeti ikinci elden satacağım için fiyat olarak ne kadara satılır sizce?
Ne kadar temiz ve güzel çıkarsa az hasarla o kadar güzel fiyata gider pense işi kolay ayna karşısında biri onu gevşrtse bile yeter hemen gelirler demekki çok sıkmış yapışmış yoksa çok erken bu kadar zamanda böyle yapışmsz yapma bebek sanki bu da bi insan can sonuçta parasını alıp yoluyorlsr insanları
Kaça aldın ona göre yarı fiyatıns pazarlık payıyla ver ama çok yıpranmaxsa
Önce saçını kurtar fiyatı sonra düşünürüz
Takımı 12 bine yaptırdım
Saclarda hiç yıpranma yok
Çıkartırken bakalım nasıl çıkacsk o önemli sen yaparsan biraz dagılır haliyle ama önce sağlık ve kendi saçın
Bu kadar zaman içinde saç dipleri zarar görmemiştir dimi daha 12 oldu
Yok rahat ol ama çıkmalı deri nefes almalı
Ankara da ısen yardım ederım
Kuaformusunuz
hayır ama sac bakım urunlerı hakkında bılgım fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, eğer iki haftada bile çok rahatsızlık duyuyorsan, saçlarını daha fazla yormamak için beklememelisin. Bence hemen güvendiğin bir kuaföre gidip profesyonel bir şekilde çıkarttırmalısın. Saçlarının sağlığı her şeyden önemli, biliyorsun! Uzmanlar, saçlarına en az zararla bu işlemi yapabilirler. Sakın kendi başına deneme, güzelim! Sağlıklı saçlarımıza dikkat edelim. 💖💇♀️✨
Kuafor sokme işlemi için tekrar ücret ister mi
Canım, evet genelde sökme işlemi için kuaförler ayrı bir ücret talep ederler. Ama sağlığın için buna değer, unutma! 💖💸