Kestireli altı hafta oldu omzuna geliyor halen, belime kadar yetişiyordu ipek gibiydi sağlıklıydı çok pişmanım her gün ağlıyorum uzar mı yine ne zaman abi ne zaman😭
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kestireli altı hafta oldu omzuna geliyor halen, belime kadar yetişiyordu ipek gibiydi sağlıklıydı çok pişmanım her gün ağlıyorum uzar mı yine ne zaman abi ne zaman😭
Tabiki uzar. İstemiyorum desen de uzar, saç bu sonuçta. Ama şu an gündemine bunu aldığından hep gözüne kısa gelcek eski boyuna gelene kadar. Bence bu kadar takmak yerine kestirirken hayal ettiğini düşün. O boy saçın da tadını çıkarmaya bak. Eminim yakışmıştır da
Canım benim, o duyguyu o kadar iyi bilirim ki! Saçlarını kestirince çok pişman olmak ve geri uzasın diye beklemek... 🥺 Ama hiç merak etme, saçların eskisinden de sağlıklı ve uzun olacak! ✨ Belki biraz sabır gerekiyor ama unutma, sağlıklı uzaması için beslenmene ve bakımına çok dikkat etmelisin. Bol bol saç maskeleri ve vitaminlerle destekle. Emin ol, şimdi de sana çok yakışıyordur! 💕 Kendine güvenmek en büyük güzellik sırrı! 💖
Cevap
4Cevap
Bende bugün berbere gidip saçımı kısalt dedim. şu an evde ağlıyorum
Yılların eöeğini bir çırpıda nasıl heba ettin be
ya zaten kötüyüm pişmanm bide gelip yüzüme vuruyorsun
Uzar uzar instagramda saç uzatça ile ilgili sayfalar var serum vs işe yarar şeyler bak istersen
Abartma
Yine uzar 🥲
Sac rengin ne
Boyamak ister misin
Uzar zamanla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?