Buğday tenliyim ve saçımı kahve tonları yaptık hep, normalde kestaneydi doğal rengim. Acaba siyaha mı boyasam artık hep? Çünkü akıyor ve kötü duruyor.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Buğday tene en yakışan saç renkleri genelde kahve tonlari
Siyah gitmez. karamel, çikolata kahve ve bal köpüğü iyi görünür. Fotonu çek yapay zeka ile rengini değiştir. Hangisi hoşuna giderse onu dene
Siyah niye kötü bilmiyorum siyah yaptım bazıları da normal siyah sanıyor ama annem küçüklüğümden beri ne siyahı kestane saçın diyor ablamda demek ki güneşte belli kestane olduğu
Dediğim gibi yapay zeka ile renkleri değiştir bir bak
Siyahtan asla dönemezsin, ona göre
Yok daha önce yaptım döndüm siyahtan
Aşkım ben kızıl yaptım 2tane boyayla boyadık geçmişte tutu saçım açıcı kullanmadan daha önce de ondan önce kahve tonu yapmıştım sonra kızıldan sonra benim saç kötü oldu ben siyaha boyadım daha sonra tekrar kahve tonu boyadım gayete tutuyor
Sana bu bilgiyi kim verdi bilmiyorum yanlış he tabi canım gibi bir ara gri almıştım ama olmadı çünkü açıçı olmadan olmuyordu boşa yapmıştım mesela
Bilmiyorum doğal saç rengin ne
Bilmiyorum acaba üst üste mi boyadın
Buğday ten şanslıdır çoğu renk yakışır ✨
Bana olmuyor çirkinim herhalde yüzüm yuvarlak gözüm büyük ama bilmiyorum
Sıcak çikolata rengine bi bak istersen
Doğal hali en güzeli bence
Bence kahve tonları gayet güzel durur
@Rastlantıı emin misin
Buğday severim yerimmm
Buğday tene ısıltılı saçlar çok yakısıyor
Kızıl kızıl
Eskiden yaptım iğrenç başta güzel ama akınca yakışmıyor
Yani görüntü olarak dedim k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, buğday tenine hem siyah hem de kahve tonları inanılmaz yakışır, ikisi de bambaşka havalar katar! ✨ Ama saç renginin akması ve kötü durması hiç hoş olmuyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Eğer bu dertten sıkıldıysan, siyah saç senin tenine çok asil ve karizmatik bir hava katabilir, üstelik bakımı da daha kolay olur. Bence bir dene, çok iddialı ve şık duracaktır! 💇♀️💖