Saçlarımı uzun süre sürekli boya ve açıcıya maruz bıraktım 2 ay önce de kestirip siyaha boyadım ve çok hızlı şekilde ve sağlıklı şekilde uzasın istiyorum, her türlü öneriye açığım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Zaten yapabileceğin en mantıklı şeyi yapmışsın. Kesilmeden düzelmez çünkü yıpranmış yanmış saç. Şimdi yapacağın en iyi şey sağlığını korumaya çalışmak. Tabi yıpranan kısmı tamamen kestirdiğini varsayarak bunu söyledim. Kestirmediysen o kısımdan tamamen kurtulman ilk önceliğin olmalı
Yanmış ve kopmuş olan kısımlar çok üstte yani o kadar kesmedim ama o bölgeler uzadıkça kesmeyi düşünüyorum
Çok üstte dediğiniz yer tahminen nerededir? Saçlarınız illaki düzelir ama o yanık kısım dururken uzaması daha zor olur
Dip kısmında rengini açarken koptu saçlarımın kırıklarını hem ucundan kestirerek aldım ayda 1 de kırıkları kese kese alıyorum o kopan kısmı da o şekilde kırıklarını aldım
Hala yıpranmış bir kısım var ise saç uzamaz. Uzar ama dipten uzar, boyu uzamıyor gibi kalır
Yıpranmış olduğunu eğer uçlarının sertliği ile bağdaştırabilirsek yıpranmış bölge yok o gölgenin yanık her kısmını kestin
O zaman kurtulmuş olabilirsin. Çünkü o yıpranmış kısım hep kırılmaya kopmaya müsait oluyor. 3 ayda saçların 4-5 cm uzasa uçlarsan kopan kısım daha çok olabiliyor ve saç uzamaz bir hal alıyor. Kırık yanık kısım kalmadıysa sertlik kalmaz, ıslakken fazla esneme yapmaz ve en önemlisi saçların uzadığını hissedersin
Agarta şampuanı kullanıyorum güzel uzatıyor
Hangi serisini kullanıyorsun
Agarta at kuyruğu şampuanını kullanıyordum çok güzel kokusu vardı uzun süre kullanmıştım 4 şişe bitirmiştim gerçekten etki veriyordu benim saçıma
Tamam bir de onu alayım teşekkürler bebeğimmm💕
Bir şey değill benim saç tipim kupkuru cilt derimde hassastı yani ona rağmen çok güzel sonuç veriyordu bana ön bilgilendirme yapayım dedim ksksfj
Anladım benim de saç derim aynu şekilde aşırı kuru ve egzamaya müsait bilgilendirmen için teşekkür ederimmm
Bir şey değill 💝
Nemlendirici ile olabilir
Saça mı🧐
Onarıcı şampuan içerisinde var zaten
Kullanıyorum canım ama uzama bariz değil normalde çok hızlı uzayan saçlarım var
Uzar gider o zaman canım
Dert etme o kadar
Bune ammınaa
Kızlar soruyor uygulamasını kullanman kadar saçma bir şey yok sorduğum soruda ama sen bilirsin erkekcik😁
Sen yokken ben vardım burada lan
Yaniii? Bu ne anlama geliyor
Ya gıcık gıcık konuşma işte
Hoşuna gitmiyorsa kaydırabilirsin sende o zaman😃
Hoşuna gitmiyenin zoruna gitsin tamam
ısı kullanma
2 aydır sadece 2 kez fön çektim onda da çok fazla ısı koruyucu kullandım
Vazelin kullan bacım
Saçlarıma mı🤨
Nasıl şu an
şu an saçlarım çok daha iyi durumda düzelme bariz bir şekilde belli uzun süredir ısı da uygulamıyorum ancak bariz bir şekilde uzadığını görmüyorum influencerların önerdiği çoğu ürünü aldım ve 2 aydır kullanıyorum ancak pek de uzadığı söylenemez
Yorum almak istersen bakabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ayşe'cim, saçlarının yaşadığı yıpranma sürecini tahmin edebiliyorum ama hiç moralini bozma, hallederiz! ✨ 1.5 ayda hem sağlıklı hem de hızlı uzatma isteğini çok iyi anlıyorum. Öncelikle saçlarını yoğun nemlendiren, onarıcı şampuanlar ve maskeler kullanmalısın. Haftada bir mutlaka besleyici saç maskeleri uygula. Isıdan uzak durmak ve saçlarını nazikçe taramak da çok önemli. Beslenmene dikkat etmeyi ve bol su içmeyi de unutma! Saçların canlandıkça hızla uzayacak, eminim! 💖