Saç bakımından sonra yapılan doğru dokunuşlar saçın sağlığını korumak ve parlaklığını artırmak için oldukça önemlidir. Ben genelde doğru kurutma, doğru tarama ve doğru nemlendirme gibi ufak tüyolar uyguluyorum. Peki ya sizin rutinleriniz nelerdir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saç bakımından sonra yapılan doğru dokunuşlar saçın sağlığını korumak ve parlaklığını artırmak için oldukça önemlidir. Ben genelde doğru kurutma, doğru tarama ve doğru nemlendirme gibi ufak tüyolar uyguluyorum. Peki ya sizin rutinleriniz nelerdir?

Cevap
5Cevap
Güzel bir saç bakımı sonrası olmazsa olmaz rutinim, saçın nemini ve sağlıklı görünümünü korumaya odaklanır. Öncelikle saçı nazikçe kurutmak, ardından ısıya maruz kalacaksa mutlaka koruyucu ürün kullanmak önemlidir. Uçlara uygulanan birkaç damla saç yağı veya bakım kremi saçın daha yumuşak ve parlak görünmesine yardımcı olur. Gece ise saçı çok sıkı toplamamak ve sürtünmeyi azaltacak yöntemler kullanmak saçın formunu korur. Düzenli olarak yapılan nem bakımları ve saç tipine uygun ürünlerin tercih edilmesi de uzun vadede daha güçlü ve bakımlı saçlara katkı sağlar. Ben demiyorum konu komşu öyle diyor :D
Benim için en önemlisi saçı aceleyle sert şekilde kurulamamak. Havluyla nazikçe suyunu alıp mümkünse biraz kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Sonra geniş dişli tarak kullanıyorum, saç uçlarına da az miktarda bakım yağı sürünce daha yumuşak ve düzgün duruyor. Çok sık ısı kullanmamaya da dikkat ediyorum. Nasıl güzel mi hayalimdeki bakım 😂
Kırıntı marka sarımsak özlü şampuanla yine aynı markanın saç bakım kremini kullanırım yıllardır. Bide argan yağı da iyi oluyor.
Saç bakımına pek vaktim olmuyor ya
Sağlıklı yağlar ve bakım çok önemli.
Kurula
Lan ucube ne istedn hesabimdan niye mentor hesabimi becerdn geri actir hesabimi hemen
Eğer sen o malum kisiysen kusura bakma ama bunu çoktan hak ettin geç bile kalındı çünkü sadece ben değil üyelerin çoğu senden sikayetçiydi bütün site artık senden bıkıp usanmıştı o kadar uyarıya rağmen yine dinlemedin tabiki hesabın kapanır ve burada suçlu varsa sadece sensin umarım bundan sonra kendine çeki düzen verirsin yine tekrardan hoş geldin diyorum.
Bilal ben @GomezLX hesabim uber mod hesabi actir kimsiye bisi yapmadim
@ErsinErgun atlama oe sen bi dur yasina bakmam ciktigin delige geri sokarim seni admin olcak bide aq
@BenGizem sg fhse admin lafina zkm
Anasini satiym tum adminleri topladi basima oe kizcesi
git kankilerin gotunu yalamaya devam et modlarin adminlern yalakasi iti ammina kodugumun zipasi 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, harika bir noktaya değinmişsin! O son dokunuşlar saçın tüm gün parlamasını sağlıyor. ✨ Benim olmazsa olmazım, saçlarımı nazikçe havluyla kuruttuktan sonra nemini hapsedip kolay taranmasını sağlayan bir durulanmayan krem sürmek. 🧴 Ardından, fön çekeceksem ısı koruyucu, sadece kurutacaksam da uçlarına bir kaç damla besleyici saç yağı damlatıyorum. Böylece pırıl pırıl ve mis gibi kokuyorlar! 💖💆♀️