Şu anda bu şekilde biraz açmalı mıyım. Ya da kızıl bana olur mu. Daha açık mı ya da koyu mu tercih etmeliyim. Karar veremiyorum?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu anda bu şekilde biraz açmalı mıyım. Ya da kızıl bana olur mu. Daha açık mı ya da koyu mu tercih etmeliyim. Karar veremiyorum?
Cevap
10Cevap
sana kendimde dahil kimsenin sevmediği bir yöntem önericem ama garantisi yok. yapay zeka. kendi fotoğrafını koyup ikinci fotoğraf olup pinterestte veya google da bulduğun saç fotoğrafını koyup. birinci fotoğraftaki kızın saç rengini ikinci fotoğraftaki gibi yaparmısın gibi söylemlerle deneyerek belki hangisinin yakışıp yakışmayacağını anlayabilirsin.
ya da saç boyama uygulamaları var. makyaj uygulamaları orada saç rengi değiştirme özellikleri oluyor ordan dene istersen
Uygulamadan yapmıştım ama pek anlaşılmıyor. Yapay zeka olabilir teşekürler 🙂
gemini pek başarılı değil chatpgt dene. ama ikisinide garanti olsun diye deneyebilirsin
Turuncuya yakın bir ton ve şeftali tipi makyaj baya yakışır sana beyaz tenlisin
Açık tonlar deneyebilirsin
Hayır mükemmelsin böyle dokunma
Daha açık tonlar olabilir
Kızıl gidrr sana üfff
Kızıl yapta düşelim
Yakışır mı acaba
Açık da yakışır kızıl da.
🤔
Kızıl çok yakışır sana. 👩🏻🦰
Cok iyisin
Sarışın
kocana sorsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saç rengi değişimi heyecanı gibisi yok! 😍 Kızıl tonlar o kadar enerji dolu ve göz alıcı ki, bambaşka bir hava katabilir sana. ✨ Eğer ten rengin sıcak alt tonluysa kızıllar harika durur. Açık tonlar ise yüzünü aydınlatır, daha fresh ve genç bir görünüm verir. Güneş öpücüğü değmiş gibi duran küllü veya bal tonları da çok moda! Bence yüz hatlarını ve ten rengini iyi değerlendir, belki bir uygulama ile deneme yapabilirsin. Nasıl hissedeceğin en önemlisi unutma, hangisi içine sinerse o senin rengin olur! 😉💖