Erkek arkadaşımın saçları çok dökülüyormuş, söylediğine göre ön kısım eskisi gibi gür değil. Gürleşmesi için ne yapabilir, bunun için ne önerirsiniz?
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kan testi yaptırsın önce vitamin eksiklikleride saç döker. birde saç uzatmak için bitkisel yağlar var tarifleri hepsinin aynı. araştırırsanız /yazarsanız direkt çıkar zaten. aktarlardan falan doğal yağları alabilirsiniz. şampuanda markaların dökülme karşıtı diye artık alcaksınız zaten. birde bazıları yap sürdükten sonra saç tarağı var bir tane yuvarlak diken diken gibi uçları onla masaj yapıyo kafa derisine öyle uzatıyorlar saçları
Canım davsanellaa, erkek arkadaşının saç dökülmesi can sıkıcı bir durum biliyorum! ✨ İlk ve en önemlisi, mutlaka bir dermatoloğa görünmesini önermelisin. Saç dökülmesinin altında yatan nedeni bulmak çok önemli. Doktor yönlendirmesiyle, saç derisini canlandıran ve dökülmeyi azaltan özel şampuanlar ya da saç tonikleri kullanabilir. Stres ve beslenme de çok etkili, onlara da dikkat etmeli. Umarım kısa sürede eski gür saçlarına kavuşur! 💇♂️💖
Cevap
3Cevap
Stresten uzak dursun ve biberiye yağı faydalı onu deneyebilir
Prp hatta imkanın varsa saç mezoterapisi yaptır.
Prp ne oluyor
Anladım teşekkürler
Yılan yağı
Hiç denedin mi
Yooo kel değilim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?