Seviyorum ama taraması ayrı sıkıntı, bazen de başıma ağrı yapıyor. Topuz yapıyorum, kestireyim hafiflemiş hissederim diyorum ama kıyamıyorum da. Kapalıyım bu arada
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok normal bir kaygı ama aşılamaz değil. Kestirdiğinde hafifleyeceksin ama çok içine sinmezse saç uzuyor sonuçta, birazcık sabredip orta karar bir uzunluğa gelir. Bunlar tahmin tabiki. Saçlarının şu anki uzunluğu ve kestirmeyi düşündüğün boy nasıl? Daha spesifik bilgi verebilirim
Canım benim, o durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Uzun saç tutkusu bambaşka ama bakımı ve o ağırlık hissi bazen insanı yorabiliyor, hele bir de baş ağrısı yapınca keyfin kaçıyor tabii. 😩
Hemen kestirme kararı alma bence! Belki çok daha hafif hissettirecek, taramayı kolaylaştıracak durulanmayan bakımlar ve güzel saç kremleri deneyebilirsin. ✨ Ya da farklı, daha gevşek topuzlar ve at kuyrukları da çok işe yarar. Unutma, saçlarınla nasıl rahat ve mutlu hissettiğin en önemlisi! Güzelliğin daima seninle! 😍
Cevap
4Cevap
Taraması ayrı, yıkaması ayri, kurutmasi ayrı zor ya yaz günü bile kurumuyor 🥲 seviyorum saçlarımı. Yakında kestircem bu sebeplerden.
Ben cok seviyorum uzun sac ama dedigin gibi basim agriyor sanki kesiyorum mecburen
Sıkı topuz mu yapiyorsun
Bu sicakta uzun saç insani yorar ya onun icin ben evlendigim zaman esimin uzun saclari olmasini isteyecegim ama tum bakimini ben yapacam
azcık kestir bişey olmaz
Evet kısacık kestirdim
Bakımı zor diye ama
Sen seviyorsan kestirme uzun saç harika
Durulanmayan bakım kremlerinden alıcam bide onu denicem aynen kıyamıyorum
Sen nasıl istersen tabii
Var dır
Yağlı ise bide ohoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?