Bayadır böyle bir düşüncem var, çok istiyorum, değişiklik iyi geliyor, sizce yapmalı mıyım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayadır böyle bir düşüncem var, çok istiyorum, değişiklik iyi geliyor, sizce yapmalı mıyım

Cevap
7Cevap
Bunu yaparsan ömür boyu kalacak sıradışı bir anın olur. Evet bir süre zorluğunu yaşarsın ama bu süre 3-4 ayı geçmez. Uzadıkça yanlarını ve arkaları aldırıp şekil verdiğin bir hale gelmeye başlar. Sadece sonuç değil bunu yapma süreci de eğlenceli hale getirilebilir. Heyecanlı olacağı kesin zaten. İsteğin kuvvetli bence, saçların ne kadar uzun bilmiyorum ama şu an için cesaret dışı bir engel yoksa yap gitsin derim👌
Kafa şeklin falan güzel ise dışarı çıkarken gözlük ile şahane bı kombo olur. Tabi yüzün falan küçükse hiç girisme xd
Yapay zekaya falan sordum kafa yapım uygunmuş
Yüzümün önden ve yandan fotoğraflarını attım
Sanırım o da kazıtmıştı bir ara
Cesaret edemiyorum🥺
Bence cok normal ya ben böyle saçını kazıtan kadınlara acayip hayran kalıyor ve güzel buluyorum senınle sohbet etmek isterim. Kesinlikle yapman lazıım
Arada bana da oluyor ama sifirdan cikmasini bekleyecek sabrim yok mlsf vazgeciyoeum hemen
Aahahshshsh ama cidden çok tarz oluyor kendimi zor tutuyorum ya
Bence uzama döneminde de ufak ufak düzeltme kesimleri yaptırırsan sıkıntı olmaz ya
Hep kendime böyle diyorum ama bir türlü yaptıramıyorum ya
Tabii ki istiyorum ama bu kadar saçı tek seferde bu kadar kestirmek zor
Hele bi kestirsem gerisi kolay
Kazitmadan kısa pixie tarzı ya da trasli bı kesim yaptır bence sonra kazit
arada iyi oluyor hafiflik gelir
Sen hiç yaptırdın mı ki
Gerçekten kazıttın mı saçını
Bende istiyorum o yüzden sordum
Erkek gibimi hissediyorsun
Ne alakası var saçmalama
Bir erkek kadın gibi kadın erkek gibi hissedebilir ama saçımı kestirmek istememin bunla alakası yok
Böyle olacaksan kazıt.
Yapay zeka yakışır diyor
Doğal zeka var burada, at ben yorumlarım.
Sen zaten çok güçlü bir kadınsın
Yap kanki kim tutuyor seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki normal! 😍 Bu kadar radikal bir değişiklik istemek, kendini yenileme arzusunun en güzel hallerinden biri. Bence sen gerçekten istiyorsan, kesinlikle yapmalısın! ✨ Saçlar uzuyor sonuçta, ama bu deneyimin verdiği özgüven ve o eşsiz his bambaşka. Yüz şekline güveniyorsan, hiç düşünme bile. Cesaretine bayıldım şimdiden! 🥰