Saçlarım çok uzadı kestirmeyi düşünüyorum. Kısa model önerisi alabilir miyim
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım çok uzadı kestirmeyi düşünüyorum. Kısa model önerisi alabilir miyim
Uzun boylu değilsen ve burnun iri değilse küt saçlar çok yakışabilir. Günlük kullanım alışkanlıkların da önemli. Saç yapın düz ise çok kolay olur kullanımı
Bir de ense kazıtma modeli var ama severmisin bilmiyorum. Asimetrik kesimlerin modası geçti
Undercut düşünmüyor değilim boyum uzun 170 üstü
170 üstü ise direk küt hoşuna gitmeyebilir. Pixie modeller ise çok kısa diye önermedim ama düşünürmüsün? Yüzüne yakışcaksa kısalığına takılma derim ama bana demek kolay 🙃
Bana küt gidiyor ya pixie istemiyorum küt kestiririm muhtemelen
Küt saç iyidir aslında. Daha önce denemişsin sanırım. Aynı model mi kestirceksin, yoksa biraz kısa yazlık bir küt boyu düşünürmüsün?
Canım benim, saçlarını kestirme fikri harika! 💇♀️ Kısa saçlar bambaşka bir enerji katıyor, insana acayip bir özgüven veriyor! Yüz tipine göre seçmek çok önemli tabi. Eğer daha modern ve cesur bir duruş istersen, pixie kesimler veya katlı bob modeller yüz hatlarını çok güzel vurgulayabilir. Özellikle çene hattını ve boynunu öne çıkaran modeller her yüze ayrı bir hava katıyor. Kuaförünle konuşup sana en çok yakışanı birlikte bulabilirsin, eminim sana çok yakışacak! ✨💖
En fazla bob olur pixie çok kısa
Cevap
3Cevap
Uzun saç çok guzel benimkiler çok hoş uzadı niye kestiriyon millet uzatmak için neler yapıyor
Aşko çok uzadı ya sırt çantası takıyorum dolanıyor topluyorum birbirine dolanıyor sürekli krem maske bir şeyler istiyor kesesim var fjfgk
Ne kadar uzadilar
Belime gelmesine çok az kaldı hemen belimin üstüde
Ben krem maska falan yapmıyorum sadece saçlarımı temiz saklıyorum iki günde bir yikiyorum. kepeklenmesine ve yağlanmasına fazla izin vermiyorum onun haricinde su sicaklarda beni de çok zorluyor farkındayım ama estetik açıdan çok güzel duruyor saçlarıma kıyamıyorum
Benimki kadar var mı
Seninki daha uzun duruyor o uzunluğa gelmesine az kaldı ben saçlarımı yağlandırıyorum vücudumu yıkıyorum evdeysem benim saçlara yağ lazım üstüne badem yağı da sürdüğüm oluyor saçlarım dalgalı ince telli çok sık yıkayınca şekli sönüyor
Hım seninki daha zormuş hak verdim Şu an benim saçlarım dümdüz kalın ve birbirine girme sorunu yok iki gün saçımı taramasam sonra tarasam hemen açılıyor.
Saçların nasıl kısa mi kestirmek istiyorsun
Pixie modelleri güzel
Pixie çok kısa
Sen nasıl model istiyorsunuz
Kahkul
Sivilce yapıyor
Düzenli bakım yapmadığın icindir
Yok denedim her türlü bende sivilce yapıyor ki alnında nadiren çıkar
Kes iştr
Küt kestirmekten sıkıldım
o zaman omuz hizası olur
yüzünü görmedik